Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Miedzyrzecz Bene Tleilax
new Tactiek b532_v.2
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
58.5 gemiddelde waardering 57.7
excellent Schieten excellent
excellent Passen solid
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Klungelig pakt Moceanu de bal. Moceanu geeft de bal voor. Komaritskiy kopt de bal weg. Sanchez heeft problemen om de bal te vangen. Sanchez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kubicki geeft een lange en hoge pass. Komaritskiy is nu in balbezit. Ostrovskij maakt een afschuwelijke overtreding. Ostrovskij krijgt een gele kaart. Komaritskiy raakt geblesseerd tijdens het duel. Sanchez komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maniokas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Kubicki speelt de bal door. Çığırtkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulderink tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ulderink krijgt een gele kaart. Çığırtkan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kubicki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Komaritskiy springt en kopt de bal. Maniokas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kubicki passt de bal met de wreef. Tumiati rent richting de bal. Tumiati passt de bal in één keer door. Komaritskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Komaritskiy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ulderink bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulderink passt de bal zonder na te denken. Saporiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Saporiti schiet op doel. Alvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - Bene Tleilax 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Miedzyrzecz 52%, Bene Tleilax 48%.
Sparta Miedzyrzecz - Bene Tleilax 1:0

46e minuut.
Enache komt het veld opgelopen. Cihaner komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Klungelig pakt Nahum de bal. Cihaner rent richting de bal. Cihaner passt de bal met de wreef. Komaritskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Komaritskiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparta Miedzyrzecz - Bene Tleilax 1:1

50e minuut.
Wojtaś geeft een hoge lob. Minh Dũng kopt de bal weg. Moceanu probeert de bal aan de voet te houden. Saporiti is nu in balbezit. Saporiti draait met de bal, schiet en ... Alvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Sylwester geeft een lange en hoge pass. Enache is nu in balbezit. Enache passt de bal in één keer door. Cihaner is nu in balbezit. Cihaner draait met de bal, schiet en ... Maniokas bokst de bal weg.

57e minuut.
Moceanu geeft een lange en hoge pass. Enache kopt de bal weg. Cihaner is nu in balbezit. Cihaner draait met de bal, schiet en ... Maniokas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - Bene Tleilax 1:2

67e minuut.
Sylwester geeft de bal voor. Komaritskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihaner draait met de bal, schiet en ... Maniokas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - Bene Tleilax 1:3

68e minuut.
Bogoescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bogoescu met een sublieme pass. Enache met een sublieme pass. Komaritskiy is nu in balbezit. Komaritskiy haalt uit met een fantastische trap. Maniokas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Ostrovskij maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sylwester heeft problemen om de bal te vangen. Bogoescu is nu in balbezit. Saporiti onderschept slim de pass. Saporiti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Çığırtkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çığırtkan probeert naar een medespeler te passen. Cihaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihaner schiet op doel. Maniokas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Iwańczyk rent richting de bal. Nizielski geeft de bal voor. Iwańczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cihaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihaner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Komaritskiy rent richting de bal. Komaritskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - Bene Tleilax 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Miedzyrzecz 52%, Bene Tleilax 48%.
Sparta Miedzyrzecz - Bene Tleilax 1:4