Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radomskie Pojeby Huricane
5-3-2 DEF Tactiek xyz
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
49.6 gemiddelde waardering 66.5
good Schieten outstanding
very good Passen excellent
good Verdedigen very good


5e minuut.
Gillespie rent richting de bal. Gillespie passt de bal met de wreef. Iturbe is nu in balbezit. Iturbe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Huricane 0:1

28e minuut.
Iturbe is nu in balbezit. Huys met een sublieme pass. Péssimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Péssimo draait met de bal, schiet en ... Tandoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Huricane 0:2

32e minuut.
Nadide met een sublieme pass. Huys is nu in balbezit. Huys passt de bal met de wreef. Gillespie rent richting de bal. Gillespie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Huys onderschept slim de pass. Huys geeft een lange en hoge pass. Péssimo kopt de bal weg. Daar is Gillespie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gillespie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Huricane 0:3

35e minuut.
Huys is nu in balbezit. Huys passt de bal zonder na te denken. Péssimo rent richting de bal. Péssimo draait met de bal, schiet en ... Tandoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Huricane 0:4

38e minuut.
Menichelli kopt de bal weg. Daar is Karolek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beray maakt een afschuwelijke overtreding. Beray krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Gillespie geeft een lange en hoge pass. Iturbe rent richting de bal. Gillespie is nu in balbezit. Gillespie schiet op doel. Tandoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Huricane 0:5

42e minuut.
Vieira met een snelle inworp. Huys speelt de bal door. Iturbe rent richting de bal. Iturbe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Huricane 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomskie Pojeby 66%, Huricane 34%.
Radomskie Pojeby - Huricane 0:6

47e minuut.
Huys geeft een lange en hoge pass. Marinescu onderschept slim de pass. Péssimo heeft problemen om de bal te vangen. Péssimo haalt uit met een fantastische trap. Tandoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Huricane 0:7

50e minuut.
Gillespie rent richting de bal. Zavaliy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gillespie raakt geblesseerd tijdens het duel. Péssimo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Tandoi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Huricane 0:8

51e minuut.
Huys rent richting de bal. Huys passt de bal met de wreef. Péssimo is nu in balbezit. Péssimo haalt uit met een fantastische trap. Tandoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Iturbe is nu in balbezit. Iturbe met een sublieme pass. Gillespie heeft problemen om de bal te vangen. Gillespie haalt uit met een fantastische trap. Tandoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tandoi trapt de bal weg. Huys probeert de bal met de borst te controleren. Untner speelt de bal door. Iturbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Huys geeft de bal voor. Vieira kopt de bal weg. Gillespie rent richting de bal. Huys bereikt de bal nog maar net als eerste. Huys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gillespie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gillespie schiet op doel. Tandoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Huricane 0:9

58e minuut.
Cavalieri passt de bal zonder na te denken. Menichelli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riffo. Riffo krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Huys is nu in balbezit. Huys passt de bal zonder na te denken. Péssimo rent richting de bal. Péssimo schiet op doel. Tandoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Huricane 0:10

65e minuut.
Huys bereikt de bal nog maar net als eerste. Huys passt de bal zonder na te denken. Iturbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Huricane 0:11

78e minuut.
Krupiński rent richting de bal. Krupiński passt de bal met de wreef. Iturbe is nu in balbezit. Iturbe schiet op doel. Tandoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Nadide kopt de bal weg. Vieira is nu in balbezit. Vieira met een sublieme pass. Iturbe rent richting de bal. Iturbe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomskie Pojeby - Huricane 0:12

89e minuut.
Nadide speelt de bal door. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zavaliy zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zavaliy naar de kleedkamers voor een vroege douche. Vieira raakt geblesseerd tijdens het duel. Vieira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Péssimo rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomskie Pojeby 62%, Huricane 38%.
Radomskie Pojeby - Huricane 0:12