Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dolanka hooligans Forza Rossoneri
555 Tactiek 451
42% Balbezit 58%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 53.1
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Parlatan speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anliker met een snelle inworp. Nierychlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nierychlewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - Forza Rossoneri 1:0

2e minuut.
Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo probeert naar een medespeler te passen. North heeft problemen om de bal te vangen. Bradu is nu in balbezit. Bradu draait met de bal, schiet en ... Hornyák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Caro speelt de bal door. Matiejauskis speelt de bal door. Ohman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohman draait met de bal, schiet en ... Hornyák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - Forza Rossoneri 2:0

11e minuut.
Anliker speelt de bal door. Ohman is nu in balbezit. Caro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caro krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kucenko geeft een lange en hoge pass. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker begaat een overtreding. Anliker krijgt een gele kaart. Ramos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caro met een snel genomen vrije trap. Ramos springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Caro passt de bal in één keer door. Parlatan is nu in balbezit. Parlatan passt de bal in één keer door. Ramos rent richting de bal. Ramos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Daar is North, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arıç passt de bal in één keer door. Bradu is nu in balbezit. Bradu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Ramos rent richting de bal. Ramos passt de bal met de wreef. Slootmaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Slootmaeckers geeft een hoge lob. Ramos maakt een snoekduik en kopt de bal. Kotecki bokst de bal weg.

29e minuut.
Bradu rent richting de bal. Arıç met een sublieme pass. Matiejauskis rent richting de bal. Matiejauskis geeft een lange en hoge pass. Ohman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Parlatan passt de bal zonder na te denken. Maranhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranhão passt de bal zonder na te denken. Ramos is nu in balbezit. Ramos schiet op doel. Kotecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Anliker probeert naar een medespeler te passen. Matiejauskis speelt de bal door. Kucenko speelt de bal door. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo geeft een hoge lob. Kotecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Anliker bereikt de bal nog maar net als eerste. Anliker met een sublieme pass. Nierychlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nierychlewski passt de bal in één keer door. Bradu rent richting de bal. Hornyák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Caro neemt vlug de vrije trap. Ramos is nu in balbezit. Matiejauskis speelt de bal door. Ramos rent richting de bal. Ramos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dolanka hooligans 48%, Forza Rossoneri 52%.
dolanka hooligans - Forza Rossoneri 2:0

53e minuut.
Anliker met een snelle inworp. Matiejauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiejauskis probeert naar een medespeler te passen. Ohman rent richting de bal. Ohman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Nierychlewski rent richting de bal. Nierychlewski passt de bal in één keer door. Ohman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohman haalt uit met een fantastische trap. Hornyák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Arıç met een sublieme pass. Kolano rent richting de bal. Nierychlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nierychlewski geeft de bal voor. Bradu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Parlatan probeert naar een medespeler te passen. Slootmaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Slootmaeckers passt de bal in één keer door. Ramos rent richting de bal. Ramos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Cedron geeft een hoge lob. Inworp. Anliker met de inworp. Matiejauskis geeft een hoge lob. Bradu springt en kopt de bal. Hornyák bokst de bal weg.

79e minuut.
Kucenko speelt de bal door. Slootmaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru begaat een overtreding. Rotaru krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Ohman passt de bal zonder na te denken. Nierychlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nierychlewski passt de bal zonder na te denken. Ohman is nu in balbezit. Ohman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Rotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Matiejauskis rent richting de bal. Matiejauskis geeft een hoge lob. Bradu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - Forza Rossoneri 3:0

89e minuut.
Kolano is nu in balbezit. Kolano geeft een hoge lob. Daar is Ricardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricardo geeft de bal voor. Ramos maakt een snoekduik en kopt de bal. Kotecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dolanka hooligans 45%, Forza Rossoneri 55%.
dolanka hooligans - Forza Rossoneri 3:0