Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lech Poznań Kolejorz FC Skuszew
nowa Tactiek V2
52% Balbezit 48%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 67.8
solid Schieten outstanding
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen outstanding


7e minuut.
Broili is nu in balbezit. Broili geeft een hoge lob. Mahé geeft een hoge lob. Zagorda is nu in balbezit. Zagorda schiet op doel. Wysiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Padrun rent richting de bal. Padrun geeft een lange en hoge pass. Broili heeft problemen om de bal te vangen. Zagorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Cambiasi de bal. Cambiasi geeft de bal voor. Zagorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Prepelka rent richting de bal. Prepelka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Poznań Kolejorz - FC Skuszew 0:1

14e minuut.
Broili rent richting de bal. Broili geeft de bal voor. Padrun kopt de bal weg. Prepelka rent richting de bal. Prepelka haalt uit met een fantastische trap. Wysiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Rosolia rent richting de bal. Padrun verovert de bal door een tackle van achteren. Padrun speelt de bal door. Prepelka rent richting de bal. Prepelka schiet op doel. Wysiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rami geeft de bal voor. Wysiecki bokst de bal weg.

33e minuut.
Klingelmann passt de bal in één keer door. Rami is nu in balbezit. Rami geeft de bal voor. Zagorda maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Broili de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Serre geeft de bal voor. Rami is nu in balbezit. Rami passt de bal zonder na te denken. Zagorda rent richting de bal. Zagorda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Poznań Kolejorz 67%, FC Skuszew 33%.
Lech Poznań Kolejorz - FC Skuszew 0:1

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bairon komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Klingelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingelmann passt de bal in één keer door. Prepelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prepelka schiet op doel. Wysiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Poznań Kolejorz - FC Skuszew 0:2

61e minuut.
Rueda Ambrosio komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Rueda Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorda rent richting de bal. Rueda Ambrosio rent richting de bal. Zagorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mahé geeft de bal voor. Rami probeert naar een medespeler te passen. Zagorda rent richting de bal. Rueda Ambrosio rent richting de bal. Rueda Ambrosio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Padrun met een sublieme pass. Rami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rami passt de bal met de wreef. Mahé geeft een lange en hoge pass. Zagorda springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cambiasi geeft de bal voor. Rami probeert de bal met de borst te controleren. Rami probeert naar een medespeler te passen. Rueda Ambrosio is nu in balbezit. Rueda Ambrosio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Padrun geeft een lange en hoge pass. Zagorda kopt de bal weg. Rami is nu in balbezit. Rami geeft een lange en hoge pass. Rueda Ambrosio springt en kopt de bal. Wysiecki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Poznań Kolejorz 75%, FC Skuszew 25%.
Lech Poznań Kolejorz - FC Skuszew 0:2