Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C LG Lisia Góra Fc Lechia Gdańsk
d Tactiek Winner
53% Balbezit 47%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
60.1 gemiddelde waardering 62.6
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Gorgoń passt de bal zonder na te denken. Okas probeert naar een medespeler te passen. Boeru met een sublieme pass. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Reismann is nu in balbezit. Reismann passt de bal in één keer door. Paszulewicz is nu in balbezit. Paszulewicz schiet op doel. Gripe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - Fc Lechia Gdańsk 1:0

23e minuut.
Danilović probeert naar een medespeler te passen. Veen bereikt de bal nog maar net als eerste. Irons verovert de bal door een tackle van achteren. Irons geeft een lange en hoge pass. Dəmirli krijgt zijn hoofd ertegen. Deflandre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Irons geeft een lange en hoge pass. Saleh kopt de bal weg. Boeru rent richting de bal. Boeru geeft de bal voor. Dəmirli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Boeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Boeru met een sublieme pass. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski geeft een hoge lob. Habilsoy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C LG Lisia Góra - Fc Lechia Gdańsk 1:1

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Damjanac met de inworp. Irons speelt de bal door. Pacholski rent richting de bal. Pacholski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C LG Lisia Góra 74%, Fc Lechia Gdańsk 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C LG Lisia Góra - Fc Lechia Gdańsk 1:1

51e minuut.
Putscher kopt de bal weg. Paszulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias begaat een overtreding. Dias krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Dəmirli is nu in balbezit. Pacholski rent richting de bal. Pacholski passt de bal in één keer door. Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli draait met de bal, schiet en ... Deflandre bokst de bal weg.

54e minuut.
Olabe is nu in balbezit. Olabe geeft een hoge lob. Fedeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedeler geeft een lange en hoge pass. Dəmirli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Paszulewicz probeert de bal met de borst te controleren. Danilović speelt de bal door. Pacholski is nu in balbezit. Pacholski geeft de bal voor. Habilsoy springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dias kopt de bal weg. Irons rent richting de bal. Reismann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Reismann is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
Okas is nu in balbezit. Okas geeft de bal voor. Daar is Dəmirli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dəmirli draait met de bal, schiet en ... Deflandre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C LG Lisia Góra - Fc Lechia Gdańsk 1:2

80e minuut.
Sánchez Pérez rent richting de bal. Pacholski verovert de bal door een tackle van achteren. Pacholski met een sublieme pass. Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Gorgoń rent richting de bal. Gorgoń passt de bal zonder na te denken. Damjanac onderschept slim de pass. Veen bereikt de bal nog maar net als eerste. Veen geeft een lange en hoge pass. Gripe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C LG Lisia Góra 75%, Fc Lechia Gdańsk 25%.
F.C LG Lisia Góra - Fc Lechia Gdańsk 1:2