Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RespectTeam Hooligans Goleniów ;D
442 Tactiek 433 pany
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.7 gemiddelde waardering 61.5
good Schieten incredible
average Passen solid
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Janke geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pałasiewicz met een snelle inworp. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Pałasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RespectTeam - Hooligans Goleniów ;D 0:1

6e minuut.
Stadnik met een sublieme pass. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu passt de bal in één keer door. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa schiet op doel. Ren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Dragon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pałasiewicz met de inworp. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Strojek rent richting de bal. Semper verovert de bal door een tackle van achteren. Semper met een sublieme pass. Casanova rent richting de bal. Casanova schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Semper geeft de bal voor. Janke rent richting de bal. Janke passt de bal zonder na te denken. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Ren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kozubek zal de hoekschop nemen. Duvarcıoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RespectTeam - Hooligans Goleniów ;D 0:2

24e minuut.
Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu passt de bal in één keer door. Casanova is nu in balbezit. Casanova draait met de bal, schiet en ... Ren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RespectTeam - Hooligans Goleniów ;D 0:3

26e minuut.
Kozubek passt de bal zonder na te denken. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu passt de bal in één keer door. Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa draait met de bal, schiet en ... Ren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Zamfirescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozubek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casanova is nu in balbezit. Casanova draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Naujoks de bal. Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa passt de bal zonder na te denken. Casanova rent richting de bal. Casanova haalt uit met een fantastische trap. Ren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RespectTeam - Hooligans Goleniów ;D 0:4

33e minuut.
Pałasiewicz onderschept slim de pass. Pałasiewicz passt de bal met de wreef. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Ren maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Casanova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kozubek de bal. Kozubek geeft een hoge lob. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Naujoks verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kozubek zal de hoekschop nemen. Casanova maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Dragon de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Ren probeert naar een medespeler te passen. Kozubek kopt de bal weg. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova haalt uit met een fantastische trap. Ren bokst de bal weg. Daar is Dragon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RespectTeam - Hooligans Goleniów ;D 0:5

43e minuut.
Stadnik speelt de bal door. Pałasiewicz is nu in balbezit. Pałasiewicz geeft de bal voor. Duvarcıoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Ren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RespectTeam 82%, Hooligans Goleniów ;D 18%.
RespectTeam - Hooligans Goleniów ;D 0:5

57e minuut.
Kozubek probeert naar een medespeler te passen. Casanova is nu in balbezit. Casanova speelt de bal door. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RespectTeam - Hooligans Goleniów ;D 0:6

58e minuut.
Abdul-Rahim speelt de bal door. Daar is Załuski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casanova is nu in balbezit. Casanova schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ren met een harde bal richting middenveld. Pałasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałasiewicz passt de bal zonder na te denken. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu schiet op doel. Ren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Chojna speelt de bal door. Kozubek controleert de bal met de borst. Kozubek passt de bal in één keer door. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa schiet op doel. Ren bokst de bal weg.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Wieniawa de bal onder controle te krijgen. Kozubek rent richting de bal. Kozubek geeft een hoge lob. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Janke probeert naar een medespeler te passen. Kozubek heeft problemen om de bal te vangen. Kozubek speelt de bal door. Casanova is nu in balbezit. Casanova haalt uit met een fantastische trap. Ren bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kozubek zal de hoekschop nemen. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Kozubek kopt de bal weg. Casanova rent richting de bal. Casanova passt de bal zonder na te denken. Duvarcıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Casanova springt en kopt de bal. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu geeft een lange en hoge pass. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Abdul-Rahim is nu in balbezit. Mansız onderschept slim de pass. Mansız passt de bal zonder na te denken. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RespectTeam - Hooligans Goleniów ;D 0:7

75e minuut.
Semper passt de bal in één keer door. Daar is Duvarcıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieniawa is nu in balbezit. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Casanova passt de bal met de wreef. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa passt de bal met de wreef. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Semper bereikt de bal nog maar net als eerste. Semper geeft de bal voor. Casanova is nu in balbezit. Casanova draait met de bal, schiet en ... Ren probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Revut passt de bal zonder na te denken. Kozubek is nu in balbezit. Kozubek speelt de bal door. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Semper speelt de bal door. Daar is Casanova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casanova passt de bal in één keer door. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RespectTeam - Hooligans Goleniów ;D 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RespectTeam 73%, Hooligans Goleniów ;D 27%.
RespectTeam - Hooligans Goleniów ;D 0:8