Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GLAZURNIK FC Halemba 2
defglaz 1 Tactiek *KSG*
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 62.6
goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Tuskán is nu in balbezit. Úri verovert de bal door een tackle van achteren. Úri passt de bal in één keer door. Angenent is nu in balbezit. Angenent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - FC Halemba 2 0:1

9e minuut.
Daar is Gangoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gangoso met een sublieme pass. Mierzeja probeert naar een medespeler te passen. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Pyskaty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doscă probeert naar een medespeler te passen. Kłus speelt de bal door. Trocki rent richting de bal. Trocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mierzeja verovert de bal door een tackle van achteren. Mierzeja speelt de bal door. Røyset bereikt de bal nog maar net als eerste. Angenent rent richting de bal. Angenent haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szarynski met een harde bal richting middenveld. Pyskaty kopt de bal weg. Doscă is nu in balbezit. Doscă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Iser verovert de bal door een tackle van achteren. Iser probeert naar een medespeler te passen. Tuskán rent richting de bal. Mirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Mirwa geeft een lange en hoge pass. Szarynski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Tuskán bereikt de bal nog maar net als eerste. Úri onderschept slim de pass. Úri probeert naar een medespeler te passen. Gangoso is nu in balbezit. Gangoso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gangoso bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo geeft de bal voor. Plichta probeert de bal aan de voet te houden. Gangoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mierzeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzeja haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Walczyński de bal. Røyset is nu in balbezit. Røyset draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mierzeja met een sublieme pass. Røyset bereikt de bal nog maar net als eerste. Røyset passt de bal zonder na te denken. Angenent bereikt de bal nog maar net als eerste. Angenent schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mierzeja speelt de bal door. Klungelig pakt Gangoso de bal. Gangoso passt de bal met de wreef. Røyset is nu in balbezit. Røyset schiet op doel. Szarynski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GLAZURNIK 72%, FC Halemba 2 28%.
FC GLAZURNIK - FC Halemba 2 0:1

49e minuut.
Gangoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo rent richting de bal. Fajardo passt de bal met de wreef. Angenent bereikt de bal nog maar net als eerste. Angenent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - FC Halemba 2 0:2

57e minuut.
Mierzeja met een sublieme pass. Røyset bereikt de bal nog maar net als eerste. Røyset passt de bal met de wreef. Angenent bereikt de bal nog maar net als eerste. Angenent haalt uit met een fantastische trap. Szarynski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Gangoso rent richting de bal. Mierzeja met een sublieme pass. Angenent is nu in balbezit. Gangoso rent richting de bal. Gangoso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gangoso rent richting de bal. Gangoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ociepka probeert naar een medespeler te passen. Iser rent richting de bal. Angenent rent richting de bal. Angenent draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - FC Halemba 2 0:3

67e minuut.
Mierzeja probeert naar een medespeler te passen. Angenent bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangoso rent richting de bal. Mierzeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzeja draait met de bal, schiet en ... Szarynski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kłus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gangoso onderschept slim de pass. Gangoso schiet op doel. Szarynski bokst de bal weg.

69e minuut.
Gangoso is nu in balbezit. Mierzeja rent richting de bal. Mierzeja passt de bal zonder na te denken. Angenent is nu in balbezit. Angenent haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mierzeja is nu in balbezit. Mierzeja passt de bal met de wreef. Angenent is nu in balbezit. Angenent draait met de bal, schiet en ... Szarynski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - FC Halemba 2 0:4

75e minuut.
Roman probeert naar een medespeler te passen. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo speelt de bal door. Gangoso heeft problemen om de bal te vangen. Gangoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - FC Halemba 2 0:5

76e minuut.
Tuskán passt de bal met de wreef. Daar is Gangoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mierzeja rent richting de bal. Mierzeja draait met de bal, schiet en ... Szarynski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - FC Halemba 2 0:6

83e minuut.
Gangoso kopt de bal weg. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo passt de bal zonder na te denken. Angenent bereikt de bal nog maar net als eerste. Angenent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - FC Halemba 2 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GLAZURNIK 78%, FC Halemba 2 22%.
FC GLAZURNIK - FC Halemba 2 0:7