Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
michu team KB Sokół Knurów
352 Tactiek zzzz
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 60
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 56
poor Schieten outstanding
weak Passen excellent
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Kober heeft problemen om de bal te vangen. Bulatov geeft een hoge lob. Berna is nu in balbezit. Mereuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Mereuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
michu team - KB Sokół Knurów 0:1

4e minuut.
Berna is nu in balbezit. Mereuţă onderschept slim de pass. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Mereuţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pirotta rent richting de bal. Pirotta geeft de bal voor. Inworp. Ra`d met de inworp. Pirès geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Pirès rent richting de bal. Pirès geeft een lange en hoge pass. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Socaciu schiet op doel. Pirotta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mereuţă kopt de bal weg. Pohjanpalo heeft problemen om de bal te vangen. Pirès bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirès draait met de bal, schiet en ... Pirotta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
michu team - KB Sokół Knurów 0:2

9e minuut.
Klungelig pakt Wewiórski de bal. Mereuţă is nu in balbezit. Socaciu rent richting de bal. Socaciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
michu team - KB Sokół Knurów 0:3

10e minuut.
Bejatović is nu in balbezit. Bejatović geeft een lange en hoge pass. Zelkowski kopt de bal weg. Mereuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereuţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bulatov geeft een hoge lob. Wewiórski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mereuţă kopt de bal weg. Socaciu rent richting de bal. Socaciu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Charikyan geeft een hoge lob. Bejatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Socaciu onderschept slim de pass. Socaciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
michu team - KB Sokół Knurów 0:4

16e minuut.
Pirès passt de bal met de wreef. Berna is nu in balbezit. Mereuţă onderschept slim de pass. Mereuţă draait met de bal, schiet en ... Pirotta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
michu team - KB Sokół Knurów 0:5

17e minuut.
Ra`d passt de bal in één keer door. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov passt de bal met de wreef. Mereuţă is nu in balbezit. Mereuţă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Sosyal rent richting de bal. Drakić onderschept slim de pass. Bulatov probeert naar een medespeler te passen. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Socaciu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
michu team - KB Sokół Knurów 0:6

20e minuut.
Socaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Socaciu speelt de bal door. Pirès rent richting de bal. Pirès schiet op doel. Pirotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Ra`d kopt de bal weg. Pirès bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjanpalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirès verovert de bal door een tackle van achteren. Pirès schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
michu team - KB Sokół Knurów 0:7

26e minuut.
Pirotta trapt de bal weg van het doel. Ra`d kopt de bal weg. Pohjanpalo heeft problemen om de bal te vangen. Pirès is nu in balbezit. Pirès schiet op doel. Pirotta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Bejatović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulatov met een snelle inworp. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Socaciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ignácio verovert de bal door een tackle van achteren. Ignácio speelt de bal door. Daar is Kober, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socaciu rent richting de bal. Socaciu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Bulatov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ra`d de bal. Ra`d geeft een lange en hoge pass. Mereuţă is nu in balbezit. Mereuţă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Zelkowski passt de bal in één keer door. Daar is Ra`d, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ra`d met een sublieme pass. Pirès is nu in balbezit. Pirès haalt uit met een fantastische trap. Pirotta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Pirès is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
michu team - KB Sokół Knurów 0:8

38e minuut.
Ra`d rent richting de bal. Ra`d passt de bal in één keer door. Pirès rent richting de bal. Pirès draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
michu team - KB Sokół Knurów 0:9

39e minuut.
Klungelig pakt Zelkowski de bal. Zelkowski passt de bal in één keer door. Mereuţă rent richting de bal. Mereuţă haalt uit met een fantastische trap. Pirotta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
michu team - KB Sokół Knurów 0:10

41e minuut.
Pirès bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d passt de bal met de wreef. Mereuţă is nu in balbezit. Mereuţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sosyal heeft problemen om de bal te vangen. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Socaciu passt de bal zonder na te denken. Mereuţă is nu in balbezit. Mereuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
michu team - KB Sokół Knurów 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: michu team 84%, KB Sokół Knurów 16%.
michu team - KB Sokół Knurów 0:11

46e minuut.
Muriqi komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Koutentakis passt de bal met de wreef. Ra`d geeft de bal voor. Mereuţă kopt de bal weg. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Pirotta trapt de bal weg. Zelkowski kopt de bal weg. Mereuţă rent richting de bal. Mereuţă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Muriqi rent richting de bal. Muriqi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
michu team - KB Sokół Knurów 0:12

49e minuut.
Ra`d met een snelle inworp. Zelkowski speelt de bal door. Mereuţă rent richting de bal. Mereuţă draait met de bal, schiet en ... Pirotta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
michu team - KB Sokół Knurów 0:13

49e minuut.
de Matos rent richting de bal. de Matos passt de bal zonder na te denken. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
michu team - KB Sokół Knurów 0:14

50e minuut.
Ignácio speelt de bal door. Sosyal heeft problemen om de bal te vangen. Mereuţă onderschept slim de pass. Mereuţă draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Berna de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
michu team - KB Sokół Knurów 0:15

52e minuut.
Bejatović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bulatov met een snelle inworp. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Socaciu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bulatov geeft een lange en hoge pass. Mereuţă kopt de bal weg. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi haalt uit met een fantastische trap. Pirotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
michu team - KB Sokół Knurów 0:16

56e minuut.
Muriqi verovert de bal door een tackle van achteren. Muriqi passt de bal met de wreef. Mereuţă rent richting de bal. Mereuţă schiet op doel. Pirotta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
michu team - KB Sokół Knurów 0:17

57e minuut.
Ra`d kopt de bal weg. Muriqi rent richting de bal. Muriqi passt de bal met de wreef. Mereuţă rent richting de bal. Mereuţă schiet op doel. Pirotta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Socaciu is nu in balbezit. Mereuţă is nu in balbezit. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Socaciu draait met de bal, schiet en ... Pirotta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
michu team - KB Sokół Knurów 0:18

61e minuut.
Daar is Bejatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Socaciu passt de bal in één keer door. Mereuţă rent richting de bal. Mereuţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Socaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Socaciu probeert naar een medespeler te passen. Mereuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereuţă haalt uit met een fantastische trap. Pirotta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
michu team - KB Sokół Knurów 0:19

66e minuut.
Zelkowski met een sublieme pass. Mereuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi haalt uit met een fantastische trap. Pirotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
michu team - KB Sokół Knurów 0:20

67e minuut.
Drakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakić geeft een hoge lob. Mereuţă kopt de bal weg. Socaciu rent richting de bal. Socaciu haalt uit met een fantastische trap. Pirotta bokst de bal weg. Socaciu is nu in balbezit. Socaciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Zelkowski heeft problemen om de bal te vangen. Zelkowski passt de bal in één keer door. Ra`d heeft problemen om de bal te vangen. Ra`d geeft de bal voor. Mereuţă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
michu team - KB Sokół Knurów 0:21

72e minuut.
Inworp. Bulatov met een snelle inworp. Socaciu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Muriqi de bal. Muriqi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Ra`d geeft een lange en hoge pass. Mereuţă kopt de bal weg. Muriqi rent richting de bal. Muriqi schiet op doel. Pirotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
michu team - KB Sokół Knurów 0:22

76e minuut.
Berna rent richting de bal. Berna passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wewiórski de bal. Socaciu rent richting de bal. Socaciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Socaciu rent richting de bal. Pirotta probeert naar een medespeler te passen. Bulatov kopt de bal weg. Socaciu rent richting de bal. Socaciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Zelkowski kopt de bal weg. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi passt de bal zonder na te denken. Socaciu rent richting de bal. Socaciu schiet op doel. Pirotta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mereuţă rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bulatov zal de hoekschop nemen. Mereuţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Muriqi passt de bal in één keer door. Bejatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereuţă onderschept slim de pass. Daar is Socaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socaciu draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
Charikyan kopt de bal weg. Bulatov rent richting de bal. Bulatov geeft een lange en hoge pass. Mereuţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Pirotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pirotta trapt de bal weg. Zelkowski probeert de bal met de borst te controleren. Zelkowski probeert naar een medespeler te passen. Mereuţă is nu in balbezit. Mereuţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Socaciu passt de bal met de wreef. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi probeert naar een medespeler te passen. Mereuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereuţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bejatović heeft problemen om de bal te vangen. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov geeft de bal voor. Mereuţă springt en kopt de bal. Pirotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
michu team - KB Sokół Knurów 0:23

90e minuut.
Ra`d is nu in balbezit. Ra`d passt de bal zonder na te denken. Berna rent richting de bal. Mereuţă onderschept slim de pass. Mereuţă haalt uit met een fantastische trap. Pirotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mereuţă rent richting de bal. Mereuţă haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: michu team 83%, KB Sokół Knurów 17%.
michu team - KB Sokół Knurów 0:23