Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Juventus Turyn Nasze Świerklany
4-1-2-3 Tactiek 351
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
24 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 47.6
excellent Schieten solid
solid Passen very good
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Cantillo is nu in balbezit. Maes verovert de bal door een tackle van achteren. Maes geeft een lange en hoge pass. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko passt de bal in één keer door. Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński onderschept slim de pass. Gliński haalt uit met een fantastische trap. Ruiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šimáček rent richting de bal. Šimáček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Nasze Świerklany 1:0

9e minuut.
Inworp. Panzeri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimáček onderschept slim de pass. Šimáček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Maes passt de bal met de wreef. Panzeri heeft problemen om de bal te vangen. Panzeri speelt de bal door. Šimáček rent richting de bal. Šimáček haalt uit met een fantastische trap. Ruiz bokst de bal weg. Komorowski heeft problemen om de bal te vangen. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Nasze Świerklany 2:0

18e minuut.
Auth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grabas rent richting de bal. Celko begaat een overtreding. Celko krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Inworp. Tyszko met de inworp. Auth met een sublieme pass. Celko heeft problemen om de bal te vangen. Celko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Majewski rent richting de bal. Majewski geeft een hoge lob. Buzdon met een sublieme pass. Šimáček kopt de bal weg. Gliński rent richting de bal. Ruiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Cid probeert de bal met de borst te controleren. Cid verovert de bal door een tackle van achteren. Šimáček rent richting de bal. Šimáček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Nasze Świerklany 3:0

42e minuut.
Panzeri probeert naar een medespeler te passen. Šimáček rent richting de bal. Celko is nu in balbezit. Celko haalt uit met een fantastische trap. Ruiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Nasze Świerklany 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Juventus Turyn 32%, Nasze Świerklany 68%.
F.C Juventus Turyn - Nasze Świerklany 4:0

49e minuut.
Cid rent richting de bal. Šimáček verovert de bal door een tackle van achteren. Šimáček geeft een lange en hoge pass. Celko rent richting de bal. Celko schiet op doel. Ruiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzeri onderschept slim de pass. Panzeri geeft een lange en hoge pass. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ruiz met een harde bal richting middenveld. Daar is Swan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Auth met een sublieme pass. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tyszko onderschept slim de pass. Tyszko geeft een lange en hoge pass. Gliński is nu in balbezit. Gliński haalt uit met een fantastische trap. Ruiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Nasze Świerklany 5:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polkowski komt het veld opgelopen. Espitia komt het veld opgelopen. Gagatek komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Panzeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzeri passt de bal met de wreef. Gliński is nu in balbezit. Gliński haalt uit met een fantastische trap. Ruiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Nasze Świerklany 6:0

69e minuut.
Gagatek is nu in balbezit. Gagatek geeft een lange en hoge pass. Espitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia schiet op doel. Buzdon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Nasze Świerklany 6:1

74e minuut.
Klungelig pakt Widarsson de bal. Hegyesi speelt de bal door. Auth speelt de bal door. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko schiet op doel. Ruiz bokst de bal weg.

76e minuut.
Hegyesi probeert de bal met de borst te controleren. Panzeri is nu in balbezit. Panzeri passt de bal met de wreef. Šimáček is nu in balbezit. Šimáček draait met de bal, schiet en ... Ruiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Maes met een sublieme pass. Daar is Widarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espitia is nu in balbezit. Espitia haalt uit met een fantastische trap. Buzdon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Nasze Świerklany 6:2

82e minuut.
Maes speelt de bal door. Cid met een sublieme pass. Tyszko onderschept slim de pass. Polkowski rent richting de bal. Polkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Šimáček rent richting de bal. Šimáček geeft een lange en hoge pass. Daar is Gliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gliński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Celko is nu in balbezit. Celko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Nasze Świerklany 7:2

86e minuut.
Maes is nu in balbezit. Maes met een sublieme pass. Gagatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzeri verovert de bal door een tackle van achteren. Panzeri geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Nasze Świerklany 8:2

89e minuut.
Widarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panzeri rent richting de bal. Panzeri speelt de bal door. Šimáček is nu in balbezit. Šimáček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Juventus Turyn 51%, Nasze Świerklany 49%.
F.C Juventus Turyn - Nasze Świerklany 8:2