Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CFC North Sandwich
Bażant Tactiek nowość
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
16 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
50.9 gemiddelde waardering 52.7
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Monacu heeft problemen om de bal te vangen. Monacu geeft een lange en hoge pass. Koumentakis is nu in balbezit. Koumentakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CFC - North Sandwich 0:1

16e minuut.
Andreani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koumentakis rent richting de bal. Märtins legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koumentakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Udişteanu neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC CFC - North Sandwich 0:2

17e minuut.
Chęciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęciński passt de bal in één keer door. Ambia heeft problemen om de bal te vangen. Koumentakis is nu in balbezit. Koumentakis draait met de bal, schiet en ... Doban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Killeen is nu in balbezit. Killeen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CFC - North Sandwich 0:3

29e minuut.
Koumentakis kopt de bal weg. Märtins heeft problemen om de bal te vangen. Killeen rent richting de bal. Killeen haalt uit met een fantastische trap. Doban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CFC - North Sandwich 0:4

32e minuut.
Derbin met een sublieme pass. Inworp. Wojtczak met een snelle inworp. Monacu rent richting de bal. Monacu geeft een hoge lob. Doban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Muchiut geeft de bal voor. Derbin kopt de bal weg. Vardar is nu in balbezit. Quaglieri verovert de bal door een tackle van achteren. Quaglieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Thiesen trapt de bal weg. Koumentakis kopt de bal weg. Killeen is nu in balbezit. Killeen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Giocoliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Monacu geeft een hoge lob. Killeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Killeen haalt uit met een fantastische trap. Doban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CFC - North Sandwich 0:5

41e minuut.
Quadros geeft een lange en hoge pass. Quaglieri kopt de bal weg. Klungelig pakt Vardar de bal. Giocoliere rent richting de bal. Giocoliere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vardar is nu in balbezit. Muchiut is nu in balbezit. Muchiut geeft de bal voor. Chęciński heeft problemen om de bal te vangen. Chęciński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CFC 51%, North Sandwich 49%.
FC CFC - North Sandwich 0:5

50e minuut.
Vardar rent richting de bal. Vardar geeft een lange en hoge pass. Monacu is nu in balbezit. Monacu schiet op doel. Killeen probeert de bal aan de voet te houden. Doban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koumentakis rent richting de bal. Koumentakis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

54e minuut.
Paşayev passt de bal met de wreef. Quadros rent richting de bal. Quadros geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Quaglieri de bal. Quaglieri haalt uit met een fantastische trap. Thiesen bokst de bal weg.

57e minuut.
Andreani bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreani met een sublieme pass. Koumentakis rent richting de bal. Koumentakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CFC - North Sandwich 0:6

59e minuut.
Klungelig pakt Andreani de bal. Andreani met een sublieme pass. Udişteanu met een sublieme pass. Killeen is nu in balbezit. Killeen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Klungelig pakt Andreani de bal. Andreani met een sublieme pass. Koumentakis rent richting de bal. Koumentakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sujko geeft een lange en hoge pass. Paşayev heeft problemen om de bal te vangen. Giocoliere is nu in balbezit. Giocoliere schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sujko geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sujko probeert naar een medespeler te passen. Chęciński rent richting de bal. Chęciński passt de bal in één keer door. Quaglieri rent richting de bal. Quaglieri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Giocoliere bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşayev verovert de bal door een tackle van achteren. Paşayev geeft een hoge lob. Killeen rent richting de bal. Killeen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Udişteanu probeert naar een medespeler te passen. Monacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Monacu passt de bal met de wreef. Killeen is nu in balbezit. Killeen schiet op doel. Doban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Killeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Killeen draait met de bal, schiet en ... Doban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CFC - North Sandwich 0:7

82e minuut.
Hyský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyský geeft een lange en hoge pass. Chęciński kopt de bal weg. Quaglieri rent richting de bal. Quaglieri haalt uit met een fantastische trap. Thiesen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Vardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardar geeft een hoge lob. Andreani is nu in balbezit. Andreani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Monacu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Doban met een harde bal richting middenveld. Sujko kopt de bal weg. Quaglieri is nu in balbezit. Quaglieri draait met de bal, schiet en ... Thiesen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Paşayev is nu in balbezit. Paşayev passt de bal met de wreef. Monacu rent richting de bal. Monacu geeft een hoge lob. Koumentakis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CFC 55%, North Sandwich 45%.
FC CFC - North Sandwich 0:7