Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*PIWOŻŁOPY* EA.SKOWRONY.
n532 Tactiek artur
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
59.6 gemiddelde waardering 58.3
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Iwancewicz onderschept slim de pass. Iwancewicz geeft de bal voor. Pyda is nu in balbezit. Pyda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - EA.SKOWRONY. 0:1

27e minuut.
Gónzalez Álvarez passt de bal zonder na te denken. Ohliger is nu in balbezit. Ohliger passt de bal met de wreef. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Piłkarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłkarski speelt de bal door. Daar is Gónzalez Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gónzalez Álvarez geeft een lange en hoge pass. Filipoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kopa verovert de bal door een tackle van achteren. Kopa geeft de bal voor. Piejko heeft problemen om de bal te vangen. Iwancewicz rent richting de bal. Iwancewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - EA.SKOWRONY. 0:2

41e minuut.
Piłkarski is nu in balbezit. Piłkarski probeert naar een medespeler te passen. Gónzalez Álvarez rent richting de bal. Gónzalez Álvarez geeft de bal voor. Filipoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Jáuregui is nu in balbezit. Dinulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui onderschept slim de pass. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - EA.SKOWRONY. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *PIWOŻŁOPY* 48%, EA.SKOWRONY. 52%.
*PIWOŻŁOPY* - EA.SKOWRONY. 1:2

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pucar komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Niedorobek kopt de bal weg. Piłkarski rent richting de bal. Piłkarski geeft een hoge lob. Filipoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*PIWOŻŁOPY* - EA.SKOWRONY. 2:2

62e minuut.
Dodero speelt de bal door. Ohliger is nu in balbezit. Ohliger met een sublieme pass. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Piłkarski speelt de bal door. Ohliger rent richting de bal. Ohliger met een sublieme pass. Filipoiu is nu in balbezit. Filipoiu haalt uit met een fantastische trap. Dodero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Filipoiu passt de bal in één keer door. Gónzalez Álvarez rent richting de bal. Gónzalez Álvarez geeft de bal voor. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Piłkarski kopt de bal weg. Guardiola rent richting de bal. Jáuregui verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui schiet op doel. Dodero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - EA.SKOWRONY. 3:2

89e minuut.
Pyda rent richting de bal. Pyda geeft de bal voor. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwancewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Iwancewicz draait met de bal, schiet en ... Wynalda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *PIWOŻŁOPY* 35%, EA.SKOWRONY. 65%.
*PIWOŻŁOPY* - EA.SKOWRONY. 3:2