Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BIAŁA GWIAZDA ZP Odgrzewane Kotlety
att Tactiek kórfitołek
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
9 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 63.7
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Kapek geeft een hoge lob. de Sergipe kopt de bal weg. Bredariol probeert naar een medespeler te passen. Alloco is nu in balbezit. Alloco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Felice is nu in balbezit. Verbrugge onderschept slim de pass. Verbrugge passt de bal zonder na te denken. Alloco bereikt de bal nog maar net als eerste. Alloco draait met de bal, schiet en ... Orzeł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Trinidad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Orzeł probeert naar een medespeler te passen. Kucenko kopt de bal weg. Bredariol rent richting de bal. Bredariol geeft een hoge lob. Verbrugge springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Alloco probeert naar een medespeler te passen. Bredariol bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredariol passt de bal zonder na te denken. Verbrugge rent richting de bal. Verbrugge haalt uit met een fantastische trap. Orzeł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Mešter met een snelle inworp. Bredariol bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredariol passt de bal zonder na te denken. Alloco bereikt de bal nog maar net als eerste. Alloco schiet op doel. Orzeł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Bredariol kopt de bal weg. Alloco bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilaire tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hilaire krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Teaca geeft een hoge lob. Szamosi rent richting de bal. Dobrujan rent richting de bal. Szamosi onderschept slim de pass. Szamosi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
van Heemst geeft een lange en hoge pass. Kapek kopt de bal weg. Trinidad rent richting de bal. Verbrugge verovert de bal door een tackle van achteren. Verbrugge schiet op doel. Orzeł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIAŁA GWIAZDA 70%, ZP Odgrzewane Kotlety 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BIAŁA GWIAZDA - ZP Odgrzewane Kotlety 0:0

50e minuut.
Daar is Portal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portal met een sublieme pass. Szamosi is nu in balbezit. Szamosi draait met de bal, schiet en ... Solano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - ZP Odgrzewane Kotlety 1:0

54e minuut.
Bredariol geeft de bal voor. Kapek is nu in balbezit. Kapek passt de bal zonder na te denken. Alloco bereikt de bal nog maar net als eerste. Alloco schiet op doel. Orzeł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Trinidad geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cunegonda met een snelle inworp. Alloco rent richting de bal. Alloco geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cunegonda speelt de bal door. Bredariol is nu in balbezit. Bredariol probeert naar een medespeler te passen. Alloco is nu in balbezit. Alloco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BIAŁA GWIAZDA - ZP Odgrzewane Kotlety 1:1

63e minuut.
Kapek verovert de bal door een tackle van achteren. Kapek met een sublieme pass. Kucenko probeert naar een medespeler te passen. Alloco bereikt de bal nog maar net als eerste. Alloco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bilgeataoğlu passt de bal zonder na te denken. Szamosi heeft problemen om de bal te vangen. Portal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portal haalt uit met een fantastische trap. Solano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - ZP Odgrzewane Kotlety 2:1

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bredariol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alloco geeft de bal voor. Cunegonda rent richting de bal. Cunegonda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Verbrugge passt de bal zonder na te denken. Felice onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cunegonda met de inworp. Kapek speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Orzeł trapt de bal weg. Topolski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert van Heemst de bal onder controle te krijgen. Szamosi rent richting de bal. Szamosi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Solano trapt de bal weg van het doel. Hilaire kopt de bal weg. Gligorić rent richting de bal. Szamosi onderschept slim de pass. Szamosi haalt uit met een fantastische trap. Solano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
van Heemst met een sublieme pass. Teaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Teaca speelt de bal door. Szamosi is nu in balbezit. Szamosi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Verbrugge is nu in balbezit. Alloco is nu in balbezit. Kapek met een sublieme pass. Bredariol probeert naar een medespeler te passen. Verbrugge rent richting de bal. Orzeł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Alloco is nu in balbezit. Alloco passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kapek de bal. Alloco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIAŁA GWIAZDA 63%, ZP Odgrzewane Kotlety 37%.
BIAŁA GWIAZDA - ZP Odgrzewane Kotlety 2:1