Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:40
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: San Siro
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16638
Internazionale F.C. KS Bielawianka-Bielawa
442 Tactiek bks
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 66
adequate Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Zátrok speelt de bal door. Daar is Nadal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadal speelt de bal door. Balul is nu in balbezit. Balul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Theoklitos passt de bal in één keer door. Vraštil probeert naar een medespeler te passen. Tucaković geeft een lange en hoge pass. Balul rent richting de bal. Balul haalt uit met een fantastische trap. Bizoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pulis verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zátrok verovert de bal door een tackle van achteren. Zátrok geeft de bal voor. Mdivani rent richting de bal. Mdivani geeft de bal voor. Timić krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Güney bereikt de bal nog maar net als eerste. Güney speelt de bal door. Balul heeft problemen om de bal te vangen. Balul schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Şuteu is nu in balbezit. Şuteu geeft een lange en hoge pass. Balul maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Pulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale F.C. - KS Bielawianka-Bielawa 0:1

26e minuut.
Stodolny geeft een lange en hoge pass. Conde is nu in balbezit. Conde geeft een lange en hoge pass. Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Renaux rent richting de bal. Renaux geeft een hoge lob. Tucaković geeft een lange en hoge pass. Balul krijgt zijn hoofd ertegen. Bizoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Conde onderschept slim de pass. Conde speelt de bal door. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal geeft een lange en hoge pass. Balul maakt een snoekduik en kopt de bal. Bizoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kuranty verovert de bal door een tackle van achteren. Kuranty probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Güney de bal. Güney geeft een hoge lob. Balul springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Balul is nu in balbezit. Mielcarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul onderschept slim de pass. Balul schiet op doel. Bizoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale F.C. - KS Bielawianka-Bielawa 0:2

38e minuut.
Nadal rent richting de bal. Nadal probeert naar een medespeler te passen. Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale F.C. - KS Bielawianka-Bielawa 0:3

39e minuut.
Zátrok passt de bal in één keer door. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković probeert naar een medespeler te passen. Balul is nu in balbezit. Balul draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionale F.C. 60%, KS Bielawianka-Bielawa 40%.
Internazionale F.C. - KS Bielawianka-Bielawa 0:3

54e minuut.
Balul passt de bal in één keer door. Nadal is nu in balbezit. Nadal probeert naar een medespeler te passen. Şuteu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale F.C. - KS Bielawianka-Bielawa 0:4

59e minuut.
Conde verovert de bal door een tackle van achteren. Conde geeft de bal voor. Zátrok heeft problemen om de bal te vangen. Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bizoń trapt de bal weg. Tucaković kopt de bal weg. Mielcarz heeft problemen om de bal te vangen. Balul rent richting de bal. Balul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Barco passt de bal met de wreef. Daar is Şuteu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şuteu passt de bal zonder na te denken. Balul rent richting de bal. Balul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Conde is nu in balbezit. Conde passt de bal met de wreef. Daar is Tucaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tucaković geeft een lange en hoge pass. Balul springt en kopt de bal. Bizoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Conde rent richting de bal. Conde passt de bal zonder na te denken. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković geeft de bal voor. Balul maakt een snoekduik en kopt de bal. Bizoń bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale F.C. - KS Bielawianka-Bielawa 0:5

75e minuut.
Stodolny rent richting de bal. Tucaković verovert de bal door een tackle van achteren. Tucaković passt de bal in één keer door. Daar is Nadal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bizoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale F.C. - KS Bielawianka-Bielawa 0:6

78e minuut.
Conde kopt de bal weg. Klungelig pakt Şuteu de bal. Şuteu met een sublieme pass. Balul is nu in balbezit. Balul draait met de bal, schiet en ... Bizoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bizoń met een sublieme pass. Tucaković kopt de bal weg. Zátrok heeft problemen om de bal te vangen. Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Conde verovert de bal door een tackle van achteren. Şuteu met een sublieme pass. Balul rent richting de bal. Balul draait met de bal, schiet en ... Bizoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale F.C. - KS Bielawianka-Bielawa 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionale F.C. 62%, KS Bielawianka-Bielawa 38%.
Internazionale F.C. - KS Bielawianka-Bielawa 0:7