Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Top Team Gru Od dawna nie pije II
top Tactiek fjfkh
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 45.2
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Gruszczyński geeft de bal voor. Bertaina kopt de bal weg. Marius heeft problemen om de bal te vangen. Marius geeft de bal voor. Spasov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Marius geeft de bal voor. Spasov kan de bal niet met de borst controleren. Gruszczyński rent richting de bal. Gruszczyński geeft een hoge lob. Skiba kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Top Team Gru - Od dawna nie pije II 1:0

7e minuut.
Babik bereikt de bal nog maar net als eerste. Babik probeert naar een medespeler te passen. Saskőy rent richting de bal. Sakrajecki is nu in balbezit. Sakrajecki draait met de bal, schiet en ... Karpów bokst de bal weg.

10e minuut.
Marius speelt de bal door. Buresch rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Dziwisz ... Strafschop! Dziwisz krijgt een gele kaart. Buresch raakt geblesseerd tijdens het duel. Buresch legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Habas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Karpów probeert naar een medespeler te passen. Bochnia probeert de bal met de borst te controleren. Bertaina probeert naar een medespeler te passen. Buresch rent richting de bal. Buresch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Top Team Gru - Od dawna nie pije II 2:0

25e minuut.
Sakrajecki onderschept slim de pass. Sakrajecki probeert naar een medespeler te passen. Dussaux heeft problemen om de bal te vangen. Saskőy onderschept slim de pass. Saskőy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Skiba passt de bal in één keer door. Spasov is nu in balbezit. Kapuśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov onderschept slim de pass. Spasov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Top Team Gru 38%, Od dawna nie pije II 62%.
Top Team Gru - Od dawna nie pije II 2:0

58e minuut.
Skiba onderschept slim de pass. Skiba passt de bal zonder na te denken. Marius met een sublieme pass. Buresch probeert de bal met de borst te controleren. Buresch schiet op doel. Habas bokst de bal weg. Gruszczyński onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Top Team Gru - Od dawna nie pije II 3:0

65e minuut.
Stracený geeft een hoge lob. Daar is Marius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapuśniak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marius is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buresch legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Habas bokst de bal weg. Buresch rent richting de bal. Buresch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Top Team Gru - Od dawna nie pije II 4:0

71e minuut.
Kapuśniak met een snelle inworp. Bertaina rent richting de bal. Bertaina passt de bal zonder na te denken. Buresch bereikt de bal nog maar net als eerste. Buresch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Bertaina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pielesiak komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bochnia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak geeft een lange en hoge pass. Stracený rent richting de bal. Stracený draait met de bal, schiet en ... Habas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Top Team Gru - Od dawna nie pije II 5:0

73e minuut.
Sakrajecki is nu in balbezit. Buresch verovert de bal door een tackle van achteren. Gruszczyński is nu in balbezit. Buresch verovert de bal door een tackle van achteren. Buresch schiet op doel. Habas bokst de bal weg.

82e minuut.
Kapuśniak rent richting de bal. Kapuśniak geeft een lange en hoge pass. Marius met een sublieme pass. Buresch heeft problemen om de bal te vangen. Buresch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Putzu onderschept slim de pass. Putzu speelt de bal door. Deaconescu probeert naar een medespeler te passen. Buresch heeft problemen om de bal te vangen. Buresch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Top Team Gru - Od dawna nie pije II 6:0

89e minuut.
Deaconescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stracený de bal. Stracený met een sublieme pass. Buresch rent richting de bal. Buresch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Top Team Gru 29%, Od dawna nie pije II 71%.
Top Team Gru - Od dawna nie pije II 6:0