Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PNR Stars Górnik Konin CF
test Tactiek KSG
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 35
6 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 64.5
solide Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Armas met een sublieme pass. Daar is Farkas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armas is nu in balbezit. Farkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkas haalt uit met een fantastische trap. Di Prinzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Sawyers passt de bal in één keer door. Boué rent richting de bal. Heinen begaat een overtreding. Heinen krijgt een gele kaart. Boué is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Đình Long met een snel genomen vrije trap. Allemant maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Barroso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Barroso speelt de bal door. Porras kopt de bal weg. Daar is Sandsmark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemant haalt uit met een fantastische trap. Barroso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Đình Long met een sublieme pass. Porras is nu in balbezit. Porras passt de bal in één keer door. Daar is Boué, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boué haalt uit met een fantastische trap. Barroso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Porras passt de bal zonder na te denken. Sawyers heeft problemen om de bal te vangen. Sawyers probeert naar een medespeler te passen. Boué bereikt de bal nog maar net als eerste. Boué draait met de bal, schiet en ... Barroso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sawyers rent richting de bal. Sawyers geeft een lange en hoge pass. Allemant controleert de bal met de borst. Allemant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PNR Stars - Górnik Konin CF 0:1

19e minuut.
Boué bereikt de bal nog maar net als eerste. Grombelski begaat een overtreding. Boué is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Đình Long zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Allemant springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas rent richting de bal. Armas speelt de bal door. Farkas is nu in balbezit. Farkas schiet op doel. Di Prinzio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Klungelig pakt Porras de bal. Grombelski onderschept slim de pass. Grombelski met een sublieme pass. Allemant rent richting de bal. Allemant draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Porras neemt de hoekschop. Grombelski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Armas de bal onder controle te krijgen. Boué is nu in balbezit. Boué schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Allemant is nu in balbezit. Allemant speelt de bal door. Boué rent richting de bal. Boué draait met de bal, schiet en ... Modan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Porras zal de hoekschop nemen. Allemant springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ulusoy geeft de bal voor. Boué kopt de bal weg. Allemant rent richting de bal. Allemant schiet op doel. Barroso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PNR Stars - Górnik Konin CF 0:2

43e minuut.
Castro kopt de bal weg. Di Prinzio probeert naar een medespeler te passen. Đình Long kopt de bal weg. Allemant is nu in balbezit. Allemant haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PNR Stars - Górnik Konin CF 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PNR Stars 62%, Górnik Konin CF 38%.
PNR Stars - Górnik Konin CF 0:3

53e minuut.
Sandsmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Long onderschept slim de pass. Đình Long passt de bal zonder na te denken. Boué is nu in balbezit. Boué haalt uit met een fantastische trap. Barroso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PNR Stars - Górnik Konin CF 0:4

55e minuut.
Porras met een sublieme pass. Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers passt de bal zonder na te denken. Boué bereikt de bal nog maar net als eerste. Boué draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Sandsmark de bal onder controle te krijgen. Boué is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grombelski. Grombelski krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hakyemez komt het veld opgelopen. Qualle met de inworp. Đình Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Long probeert naar een medespeler te passen. Boué bereikt de bal nog maar net als eerste. Boué haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Đình Long met een snelle inworp. Porras is nu in balbezit. Porras geeft een lange en hoge pass. Hakyemez maakt een snoekduik en kopt de bal. Barroso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Heinen rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Porras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porras met een sublieme pass. Hakyemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakyemez haalt uit met een fantastische trap. Barroso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PNR Stars - Górnik Konin CF 0:5

71e minuut.
Modan passt de bal in één keer door. Filemon rent richting de bal. Đình Long begaat een overtreding. Đình Long krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Köntös kopt de bal weg. Neaga heeft problemen om de bal te vangen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkas draait met de bal, schiet en ... Di Prinzio bokst de bal weg.

73e minuut.
Sawyers rent richting de bal. Klungelig pakt Sawyers de bal. Sawyers probeert naar een medespeler te passen. Boué is nu in balbezit. Boué draait met de bal, schiet en ... Barroso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Boué kopt de bal weg. Hakyemez rent richting de bal. Modan begaat een overtreding. Modan krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Hakyemez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Đình Long zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hakyemez krijgt zijn hoofd ertegen. Modan heeft problemen om de bal te vangen. Boué is nu in balbezit. Boué draait met de bal, schiet en ... Barroso bokst de bal weg.

77e minuut.
Hakyemez verovert de bal door een tackle van achteren. Hakyemez passt de bal in één keer door. Boué is nu in balbezit. Boué schiet op doel. Barroso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PNR Stars - Górnik Konin CF 0:6

80e minuut.
Köntös bereikt de bal nog maar net als eerste. Köntös geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Boué de bal. Hakyemez rent richting de bal. Hakyemez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Porras met een sublieme pass. Boué is nu in balbezit. Boué passt de bal met de wreef. Hakyemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakyemez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PNR Stars 78%, Górnik Konin CF 22%.
PNR Stars - Górnik Konin CF 0:6