Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nie tym razem FC COSMOS
532 E Tactiek 5-3-2
35% Balbezit 65%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 63
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.7 gemiddelde waardering 60.7
weak Schieten outstanding
poor Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen excellent


2e minuut.
Chávez trapt de bal weg van het doel. Gabelli rent richting de bal. Gabelli probeert naar een medespeler te passen. Aragón rent richting de bal. Aragón draait met de bal, schiet en ... Chávez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabelli verovert de bal door een tackle van achteren. Gabelli speelt de bal door. Vinček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Suárez passt de bal in één keer door. Vinček rent richting de bal. Vinček haalt uit met een fantastische trap. Chávez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:1

8e minuut.
Pipiras met een sublieme pass. Krauklis probeert naar een medespeler te passen. Aragón rent richting de bal. Aragón haalt uit met een fantastische trap. Chávez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:2

10e minuut.
Suárez kopt de bal weg. Daar is Cortigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aragón is nu in balbezit. Aragón draait met de bal, schiet en ... Chávez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:3

12e minuut.
Madruga rent richting de bal. Krauklis onderschept slim de pass. Krauklis speelt de bal door. Daar is Aragón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aragón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Krauklis met een snelle inworp. Gabelli probeert naar een medespeler te passen. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón haalt uit met een fantastische trap. Chávez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:4

14e minuut.
Isea is nu in balbezit. Parada is nu in balbezit. Isea is nu in balbezit. Aragón onderschept slim de pass. Aragón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suárez met de inworp. Gabelli met een sublieme pass. Vinček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinček draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Isea passt de bal met de wreef. Liberda bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberda passt de bal in één keer door. Vinček is nu in balbezit. Vinček haalt uit met een fantastische trap. Chávez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Ochoa geeft de bal voor. Inworp. Suárez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabelli rent richting de bal. Gabelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Doeltrap. Chávez trapt de bal weg. Krauklis kopt de bal weg. Vinček rent richting de bal. Vinček schiet op doel. Chávez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aragón is nu in balbezit. Aragón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:5

25e minuut.
Aragón verovert de bal door een tackle van achteren. Aragón met een sublieme pass. Vinček controleert de bal met de borst. Vinček haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:6

26e minuut.
Ammann met een sublieme pass. Isea rent richting de bal. Aragón verovert de bal door een tackle van achteren. Vinček rent richting de bal. Vinček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:7

29e minuut.
Suárez rent richting de bal. Suárez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aragón de bal. Aragón draait met de bal, schiet en ... Chávez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:8

31e minuut.
Gabelli probeert naar een medespeler te passen. Suárez kan de bal niet met de borst controleren. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón haalt uit met een fantastische trap. Chávez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:9

33e minuut.
Gabelli geeft de bal voor. Aragón kopt de bal weg. Klungelig pakt Vinček de bal. Vinček schiet op doel. Chávez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:10

37e minuut.
Gabelli is nu in balbezit. Vinček rent richting de bal. Gabelli is nu in balbezit. Vinček is nu in balbezit. Vinček schiet op doel. Chávez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Gabelli geeft een lange en hoge pass. Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Aragón rent richting de bal. Aragón haalt uit met een fantastische trap. Chávez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Liberda rent richting de bal. Suárez onderschept slim de pass. Suárez geeft een lange en hoge pass. Aragón is nu in balbezit. Aragón schiet op doel. Chávez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Vinček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinček haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:11

41e minuut.
Vinček passt de bal met de wreef. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez geeft een lange en hoge pass. Vinček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:12

42e minuut.
Dumitrescu geeft de bal voor. Vinček kopt de bal weg. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón heeft problemen om de bal te vangen. Aragón schiet op doel. Chávez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nie tym razem 85%, FC COSMOS 15%.
Nie tym razem - FC COSMOS 0:12

48e minuut.
Cortigo probeert naar een medespeler te passen. Liberda is nu in balbezit. Suárez begaat een overtreding. Suárez krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Krauklis passt de bal in één keer door. Gabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabelli passt de bal zonder na te denken. Daar is Aragón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aragón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Suárez probeert naar een medespeler te passen. Vinček is nu in balbezit. Klungelig pakt Vinček de bal. Vinček haalt uit met een fantastische trap. Chávez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:13

52e minuut.
Ochoa passt de bal zonder na te denken. Śmiejkowski probeert de bal aan de voet te houden. Vinček rent richting de bal. Vinček haalt uit met een fantastische trap. Chávez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:14

53e minuut.
Isea rent richting de bal. Dumitrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Krauklis speelt de bal door. Aragón is nu in balbezit. Aragón haalt uit met een fantastische trap. Chávez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krauklis neemt de hoekschop. Aragón springt en kopt de bal. Chávez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:15

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pipiras met een snelle inworp. Krauklis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauklis geeft de bal voor. Aragón krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:16

58e minuut.
Klungelig pakt Aragón de bal. Śmiejkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aragón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gabelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aragón springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Jędrychowski kopt de bal weg. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón passt de bal zonder na te denken. Vinček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Chávez met een harde bal richting middenveld. Suárez kopt de bal weg. Vinček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinček schiet op doel. Chávez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

64e minuut.
Krauklis speelt de bal door. Klungelig pakt Gabelli de bal. Gabelli passt de bal zonder na te denken. Vinček rent richting de bal. Vinček haalt uit met een fantastische trap. Chávez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aragón is nu in balbezit. Aragón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:17

66e minuut.
Cortigo passt de bal met de wreef. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez met een sublieme pass. Vinček is nu in balbezit. Vinček draait met de bal, schiet en ... Chávez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aragón rent richting de bal. Aragón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:18

68e minuut.
Chávez probeert naar een medespeler te passen. Suárez kopt de bal weg. Aragón probeert de bal met de borst te controleren. Aragón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:19

70e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Suárez passt de bal in één keer door. Gabelli probeert naar een medespeler te passen. Aragón rent richting de bal. Aragón haalt uit met een fantastische trap. Chávez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vinček rent richting de bal. Vinček haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:20

72e minuut.
Klungelig pakt Aragón de bal. Śmiejkowski rent richting de bal. Gabelli onderschept slim de pass. Gabelli geeft een hoge lob. Suárez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Aragón rent richting de bal. Gabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabelli is nu in balbezit. Gabelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doeltrap. Chávez met een harde bal richting middenveld. Suárez kopt de bal weg. Vinček is nu in balbezit. Vinček haalt uit met een fantastische trap. Chávez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Klungelig pakt Vinček de bal. Vinček passt de bal zonder na te denken. Gabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabelli draait met de bal, schiet en ... Chávez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:21

77e minuut.
Siniutis geeft een hoge lob. Daar is Liberda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez met een sublieme pass. Aragón is nu in balbezit. Aragón haalt uit met een fantastische trap. Chávez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Chávez probeert naar een medespeler te passen. Suárez kopt de bal weg. Vinček rent richting de bal. Vinček schiet op doel. Chávez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:22

78e minuut.
Ammann speelt de bal door. Isea is nu in balbezit. Aragón is nu in balbezit. Aragón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Chávez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:23

80e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón passt de bal in één keer door. Vinček is nu in balbezit. Vinček draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Chávez met een harde bal richting middenveld. Suárez kopt de bal weg. Vinček is nu in balbezit. Vinček haalt uit met een fantastische trap. Chávez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nie tym razem - FC COSMOS 0:24

84e minuut.
Krauklis speelt de bal door. Aragón rent richting de bal. Aragón passt de bal met de wreef. Daar is Vinček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Vinček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinček draait met de bal, schiet en ... Chávez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chávez niet meer kan verder spelen. Denkiewicz komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Torres geeft een lange en hoge pass. Waerlop geeft de bal voor. Vinček kopt de bal weg. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Krauklis verovert de bal door een tackle van achteren. Krauklis geeft de bal voor. Aragón rent richting de bal. Aragón draait met de bal, schiet en ... Denkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

89e minuut.
Vinček met een sublieme pass. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez passt de bal in één keer door. Gabelli geeft een hoge lob. Krauklis krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nie tym razem 82%, FC COSMOS 18%.
Nie tym razem - FC COSMOS 0:24