Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ŁOWICZ 2013 Oziery
532 Tactiek skrzy532hura+2
64% Balbezit 36%
30% Spel op eigen helft 70%
12 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
62.6 gemiddelde waardering 49.7
solide Schieten goed
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Dudzik speelt de bal door. Airas rent richting de bal. Sypniewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sypniewski krijgt een gele kaart. Airas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Airas met een snel genomen vrije trap. Rodríguez kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Topete geeft de bal voor. Sypniewski is nu in balbezit. Airas verovert de bal door een tackle van achteren. Airas geeft een lange en hoge pass. Seniuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła geeft een lange en hoge pass. Türkdoğan speelt de bal door. Carvajal rent richting de bal. Carvajal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Raldes passt de bal in één keer door. Rodríguez rent richting de bal. Madoń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Madoń krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ŁOWICZ 2013 30%, Oziery 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ŁOWICZ 2013 - Oziery 0:0

58e minuut.
Madoń onderschept slim de pass. Daar is Airas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Airas passt de bal met de wreef. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Susmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Topete tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Susmaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Susmaz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Airas verovert de bal door een tackle van achteren. Madoń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Airas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Airas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Seniuk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - Oziery 1:0

87e minuut.
Cosyn geeft een hoge lob. Topete kopt de bal weg. Dudzik met een sublieme pass. Seniuk rent richting de bal. Seniuk schiet op doel. Giugni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ŁOWICZ 2013 30%, Oziery 70%.
FC ŁOWICZ 2013 - Oziery 1:0