Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wiskers Zorza CF
424 Tactiek crazy
53% Balbezit 47%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 65
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
goed Passen formidabel
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Mares geeft de bal voor. Luca is nu in balbezit. Luca passt de bal zonder na te denken. Bălică rent richting de bal. Bălică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jaramillo Arango is nu in balbezit. Jaramillo Arango draait met de bal, schiet en ... Turan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Zorza CF 0:1

8e minuut.
Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălică verovert de bal door een tackle van achteren. Bălică met een sublieme pass. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Arango schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mares is nu in balbezit. Liptay rent richting de bal. Liptay passt de bal met de wreef. Bălică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Zorza CF 0:2

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Haim de bal onder controle te krijgen. Jaimes rent richting de bal. Jaimes geeft een lange en hoge pass. Bălică probeert de bal met de borst te controleren. Bălică draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Baggio geeft de bal voor. Jaimes geeft de bal voor. Bălică kopt de bal weg. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Arango schiet op doel. Turan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Hazard is nu in balbezit. Hazard geeft een lange en hoge pass. Jaramillo Arango kopt de bal weg. Bălică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălică draait met de bal, schiet en ... Turan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Liptay met een sublieme pass. Luca geeft een lange en hoge pass. Jaramillo Arango kopt de bal weg. Bălică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălică haalt uit met een fantastische trap. Turan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bălică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălică haalt uit met een fantastische trap. Turan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Zorza CF 0:3

27e minuut.
Gulden geeft de bal voor. Haim kopt de bal weg. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca geeft een hoge lob. Jaramillo Arango springt en kopt de bal. Turan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Vascu rent richting de bal. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu verovert de bal door een tackle van achteren. Luca geeft een hoge lob. Bălică springt en kopt de bal. Turan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Bălică is nu in balbezit. Bălică geeft een hoge lob. Jaramillo Arango is nu in balbezit. Jaramillo Arango haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Luca kopt de bal weg. Liptay bereikt de bal nog maar net als eerste. Liptay passt de bal in één keer door. Bălică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălică schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Mares met een sublieme pass. Klungelig pakt Luca de bal. Luca passt de bal met de wreef. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Arango schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Luca met de inworp. Liptay geeft een lange en hoge pass. Jaramillo Arango maakt een snoekduik en kopt de bal. Turan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Zorza CF 0:4

42e minuut.
Gulden geeft een hoge lob. Vascu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bălică is nu in balbezit. Bălică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Zorza CF 0:5

43e minuut.
Inworp. Gulden met de inworp. Liptay geeft een lange en hoge pass. Bălică springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Haim de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiskers 78%, Zorza CF 22%.
wiskers - Zorza CF 0:5

48e minuut.
Liptay met een sublieme pass. Gulden heeft problemen om de bal te vangen. Gulden passt de bal in één keer door. Jaramillo Arango rent richting de bal. Jaramillo Arango schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Zorza CF 0:6

52e minuut.
Bălică met een sublieme pass. Vascu heeft problemen om de bal te vangen. Jaramillo Arango is nu in balbezit. Jaramillo Arango haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Zorza CF 0:7

57e minuut.
Bălică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălică met een sublieme pass. Haim is nu in balbezit. Jaramillo Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Jaramillo Arango schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Dudnic probeert naar een medespeler te passen. Miñambres heeft problemen om de bal te vangen. Miñambres passt de bal met de wreef. Csáki rent richting de bal. Csáki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mares controleert de bal met de borst. Liptay is nu in balbezit. Liptay speelt de bal door. Bălică is nu in balbezit. Bălică schiet op doel. Turan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaramillo Arango is nu in balbezit. Jaramillo Arango schiet op doel. Turan bokst de bal weg.

62e minuut.
Luca geeft een lange en hoge pass. Haim bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Jaramillo Arango schiet op doel. Turan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Zorza CF 0:8

66e minuut.
Jaimes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gulden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gulden geeft een lange en hoge pass. Bălică rent richting de bal. Bălică draait met de bal, schiet en ... Turan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Vascu probeert de bal met de borst te controleren. Jaramillo Arango is nu in balbezit. Bălică is nu in balbezit. Bălică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Zorza CF 0:9

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Turan niet meer kan verder spelen. Debuchy komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bălică bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haim. Bălică raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaimes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bălică springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Zorza CF 0:10

70e minuut.
Liptay is nu in balbezit. Liptay passt de bal met de wreef. Gulden rent richting de bal. Gulden geeft een hoge lob. Jaramillo Arango krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Debuchy trapt de bal weg. Liptay kopt de bal weg. Bălică is nu in balbezit. Debuchy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bălică met een sublieme pass. Jaramillo Arango rent richting de bal. Jaramillo Arango schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Zorza CF 0:11

74e minuut.
Liptay is nu in balbezit. Liptay passt de bal in één keer door. Vascu rent richting de bal. Bălică onderschept slim de pass. Bălică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Zorza CF 0:12

75e minuut.
Gulden geeft een hoge lob. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Arango passt de bal met de wreef. Bălică rent richting de bal. Bălică schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Dudnic probeert de bal met de borst te controleren. Luca probeert naar een medespeler te passen. Bălică is nu in balbezit. Bălică draait met de bal, schiet en ... Debuchy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Zorza CF 0:13

81e minuut.
Liptay rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mares. Liptay raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaimes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jaramillo Arango heeft problemen om de bal te vangen. Jaramillo Arango draait met de bal, schiet en ... Debuchy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Zorza CF 0:14

84e minuut.
Csáki rent richting de bal. Rooseniit onderschept slim de pass. Rooseniit passt de bal in één keer door. Jaramillo Arango rent richting de bal. Jaramillo Arango geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Jaimes passt de bal zonder na te denken. Luca is nu in balbezit. Luca passt de bal in één keer door. Bălică heeft problemen om de bal te vangen. Bălică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jaramillo Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Arango haalt uit met een fantastische trap. Debuchy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Zorza CF 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiskers 70%, Zorza CF 30%.
wiskers - Zorza CF 0:15