Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trąbki FC Gremkowce FC
Martino Tactiek Grem532off
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
45.5 gemiddelde waardering 59.3
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
very good Verdedigen very good


17e minuut.
Subrata bereikt de bal nog maar net als eerste. Subrata haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Megleski de bal onder controle te krijgen. Penchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Penchev geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suárez Menéndez controleert de bal met de borst. Subrata is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Trąbki FC - Gremkowce FC 0:1

21e minuut.
Modry speelt de bal door. Subrata bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casanova. Casanova krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Inworp. Chanes met de inworp. Penchev geeft een hoge lob. Subrata krijgt zijn hoofd ertegen. Chorco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trąbki FC - Gremkowce FC 0:2

29e minuut.
Megleski met een sublieme pass. Bonacchi rent richting de bal. Bonacchi speelt de bal door. Vierisalo rent richting de bal. Vierisalo haalt uit met een fantastische trap. Galusko bokst de bal weg. Subrata raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Duval komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Penchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanes geeft een lange en hoge pass. Duval is nu in balbezit. Duval draait met de bal, schiet en ... Chorco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Daar is Tylas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Očadlík rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chanes. Chanes krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Çapraz probeert naar een medespeler te passen. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Popovici. Popovici krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trąbki FC 55%, Gremkowce FC 45%.
Trąbki FC - Gremkowce FC 0:2

51e minuut.
Očadlík verovert de bal door een tackle van achteren. Očadlík passt de bal met de wreef. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Çapraz verovert de bal door een tackle van achteren. Çapraz draait met de bal, schiet en ... Chorco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duval rent richting de bal. Duval draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trąbki FC - Gremkowce FC 0:3

52e minuut.
Klungelig pakt Szczodrowski de bal. Vierisalo met een sublieme pass. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval haalt uit met een fantastische trap. Chorco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trąbki FC - Gremkowce FC 0:4

55e minuut.
Penchev verovert de bal door een tackle van achteren. Penchev probeert naar een medespeler te passen. Chanes is nu in balbezit. Chanes geeft een lange en hoge pass. Duval springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Wiśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nájera verovert de bal door een tackle van achteren. Nájera geeft een hoge lob. Duval rent richting de bal. Duval draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz geeft de bal voor. Suárez Menéndez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Duval de bal. Duval haalt uit met een fantastische trap. Chorco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Penchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Penchev passt de bal met de wreef. Duval is nu in balbezit. Duval haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Doeltrap. Milesi komt het veld opgelopen. Karavatellis komt het veld opgelopen. Batrović komt het veld opgelopen. Þórvaldsson komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Batrović verovert de bal door een tackle van achteren. Batrović geeft een lange en hoge pass. Daar is Chanes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chanes schiet op doel. Chorco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trąbki FC - Gremkowce FC 0:5

76e minuut.
Karavatellis met een sublieme pass. Modry rent richting de bal. Modry passt de bal zonder na te denken. Duval is nu in balbezit. Duval draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chorco speelt de bal door. Batrović kopt de bal weg. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trąbki FC - Gremkowce FC 0:6

85e minuut.
Batrović met een sublieme pass. Popovici probeert de bal aan de voet te houden. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval haalt uit met een fantastische trap. Chorco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Trąbki FC - Gremkowce FC 0:7

89e minuut.
Megleski geeft een hoge lob. Vierisalo rent richting de bal. Batrović onderschept slim de pass. Batrović geeft de bal voor. Duval krijgt zijn hoofd ertegen. Chorco bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trąbki FC 68%, Gremkowce FC 32%.
Trąbki FC - Gremkowce FC 0:7