Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gwiazda Krzna Lukow
sss.. Tactiek Taktyka-1
53% Balbezit 47%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.1 gemiddelde waardering 64.1
very good Schieten formidable
adequate Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


21e minuut.
Schafranek heeft problemen om de bal te vangen. Schafranek passt de bal zonder na te denken. Kanarellis met een sublieme pass. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Genechten bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso onderschept slim de pass. Caruso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Krzna Lukow 0:1

27e minuut.
Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Genechten legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caruso raakt geblesseerd tijdens het duel. Onofrei legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Arismendi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Krzna Lukow 0:2

38e minuut.
Biavaschi met een sublieme pass. Raffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Schafranek bereikt de bal nog maar net als eerste. Schafranek geeft de bal voor. Caruso krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 67%, Krzna Lukow 33%.
FC Gwiazda - Krzna Lukow 0:2

47e minuut.
Arismendi speelt de bal door. Schafranek kopt de bal weg. Klungelig pakt Genechten de bal. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Inworp. Kanarellis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hafft is nu in balbezit. Hafft geeft een lange en hoge pass. Onofrei springt en kopt de bal. Arismendi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Krzna Lukow 0:3

54e minuut.
Kanarellis is nu in balbezit. Kanarellis speelt de bal door. Onofrei rent richting de bal. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gałecki de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hafft neemt de hoekschop. Caruso krijgt zijn hoofd ertegen. Arismendi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Seccia geeft de bal voor. Hafft is nu in balbezit. Hafft speelt de bal door. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso haalt uit met een fantastische trap. Arismendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Hafft verovert de bal door een tackle van achteren. Hafft speelt de bal door. Caruso rent richting de bal. Caruso haalt uit met een fantastische trap. Arismendi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Krzna Lukow 0:4

75e minuut.
Onofrei raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kruski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Hafft rent richting de bal. Hafft geeft een lange en hoge pass. Genechten heeft problemen om de bal te vangen. Caruso is nu in balbezit. Caruso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Caruso kopt de bal weg. Kruski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biavaschi speelt de bal door. Kruski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 61%, Krzna Lukow 39%.
FC Gwiazda - Krzna Lukow 0:4