Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TeamGirl LKS Rabarbary
4-1-2-1-2 Tactiek 433a
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 55.5
solid Schieten good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Nalbandyan is nu in balbezit. Nalbandyan passt de bal in één keer door. Kielich rent richting de bal. Dettori rent richting de bal. Dettori schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Adamski speelt de bal door. Daar is Kielich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kielich probeert naar een medespeler te passen. Dettori rent richting de bal. Dettori draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Dettori heeft problemen om de bal te vangen. Włoch rent richting de bal. Nalbandyan verovert de bal door een tackle van achteren. Dettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Dettori draait met de bal, schiet en ... Negreiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dettori neemt de hoekschop. Włoch krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Adamski geeft een lange en hoge pass. Cirrottola geeft de bal voor. Włoch kopt de bal weg. Dettori rent richting de bal. Dettori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Adamski is nu in balbezit. Ahrens verovert de bal door een tackle van achteren. Ahrens probeert naar een medespeler te passen. Benie is nu in balbezit. Benie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamGirl 39%, LKS Rabarbary 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TeamGirl - LKS Rabarbary 0:0

55e minuut.
Dettori kopt de bal weg. Klungelig pakt Portuondo de bal. Cirrottola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirrottola geeft een hoge lob. Portuondo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Chitiva geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crouzet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahrens geeft een lange en hoge pass. Burczyński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - LKS Rabarbary 1:0

68e minuut.
Benie bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitiva verovert de bal door een tackle van achteren. Terlikçi verovert de bal door een tackle van achteren. Terlikçi schiet op doel. Rempała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - LKS Rabarbary 2:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Voczelka komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Göçmez onderschept slim de pass. Göçmez geeft een lange en hoge pass. Terlikçi is nu in balbezit. Terlikçi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Benie de bal onder controle te krijgen. Rempała bokst de bal weg.

77e minuut.
Voczelka rent richting de bal. Voczelka speelt de bal door. Daar is Dettori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dettori schiet op doel. Negreiros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - LKS Rabarbary 2:1

84e minuut.
Portuondo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warszycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adamski geeft de bal voor. Voczelka is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Negreiros met een harde bal richting middenveld. Terlikçi kopt de bal weg. Chitiva is nu in balbezit. Benie onderschept slim de pass. Benie geeft een hoge lob. Rempała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Lemming bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bostantzoglou ... Strafschop! Burczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Terlikçi neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Rempała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamGirl 34%, LKS Rabarbary 66%.
TeamGirl - LKS Rabarbary 2:1