Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zbiry ze sztolicy konri team
new Tactiek konri3
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 65
solid Schieten formidable
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Kizior passt de bal zonder na te denken. Garwoła verovert de bal door een tackle van achteren. Membribes is nu in balbezit. Membribes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Czerniak met een snelle inworp. Casalecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Casalecchi geeft een hoge lob. Golić bereikt de bal nog maar net als eerste. Golić geeft een hoge lob. Chwieduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Herbst geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Golić krijgt zijn hoofd ertegen. Chwieduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Pyrdoł is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kijek. Pyrdoł is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bingowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rüütel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zbiry ze sztolicy - konri team 1:0

13e minuut.
Membribes rent richting de bal. Herbst is nu in balbezit. Herbst probeert naar een medespeler te passen. Golić is nu in balbezit. Golić haalt uit met een fantastische trap. Chwieduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Heel met de inworp. Di Pietro speelt de bal door. Rüütel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüütel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Pyrdoł is nu in balbezit. Kijek verovert de bal door een tackle van achteren. Kijek geeft een hoge lob. Chanov rent richting de bal. Chanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
van Heel is nu in balbezit. van Heel passt de bal zonder na te denken. Di Pietro met een sublieme pass. Pyrdoł is nu in balbezit. Pyrdoł schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zbiry ze sztolicy 62%, konri team 38%.
zbiry ze sztolicy - konri team 1:0

53e minuut.
Chanov onderschept slim de pass. Chanov passt de bal in één keer door. Herbst met een sublieme pass. Membribes rent richting de bal. Membribes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Casalecchi passt de bal met de wreef. Herbst bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbst passt de bal in één keer door. Membribes rent richting de bal. Membribes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Garwoła kopt de bal weg. van Heel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Heel speelt de bal door. Pyrdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrdoł draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pirri Mayorga geeft een hoge lob. Hetényi heeft problemen om de bal te vangen. Golić is nu in balbezit. Membribes bereikt de bal nog maar net als eerste. Membribes schiet op doel. Chwieduk bokst de bal weg.

81e minuut.
Rüütel is nu in balbezit. Lowton onderschept slim de pass. Lowton geeft een hoge lob. Chanov is nu in balbezit. Chanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Membribes rent richting de bal. Membribes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zbiry ze sztolicy - konri team 1:1

88e minuut.
Herbst rent richting de bal. Membribes rent richting de bal. Herbst met een sublieme pass. Golić rent richting de bal. Golić haalt uit met een fantastische trap. Chwieduk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zbiry ze sztolicy 67%, konri team 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zbiry ze sztolicy - konri team 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Pieprzyk passt de bal zonder na te denken. Herbst is nu in balbezit. Herbst passt de bal in één keer door. Golić is nu in balbezit. Golić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

95e minuut.
Kizior met een sublieme pass. Herbst heeft problemen om de bal te vangen. Herbst probeert naar een medespeler te passen. Membribes is nu in balbezit. Membribes haalt uit met een fantastische trap. Chwieduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
zbiry ze sztolicy - konri team 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zbiry ze sztolicy 56%, konri team 44%.
zbiry ze sztolicy - konri team 1:2

110e minuut.
Sellier met een sublieme pass. Kizior bereikt de bal nog maar net als eerste. Kizior met een sublieme pass. Golić is nu in balbezit. Golić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

111e minuut.
Garwoła speelt de bal door. Kizior bereikt de bal nog maar net als eerste. Kizior geeft een lange en hoge pass. Chanov is nu in balbezit. Chanov schiet op doel. Chwieduk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zbiry ze sztolicy 72%, konri team 28%.
zbiry ze sztolicy - konri team 1:2