Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc bolki Fc_Dys
123 Tactiek 4-4-2 ver. 3
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.3 gemiddelde waardering 54.6
solide Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Van Dessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dessel speelt de bal door. Nordmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmark haalt uit met een fantastische trap. Gastiger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Van Dessel rent richting de bal. Fras onderschept slim de pass. Fras speelt de bal door. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Van Dessel rent richting de bal. Kicuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kicuła probeert naar een medespeler te passen. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moses bokst de bal weg.

22e minuut.
Tandecki rent richting de bal. Tandecki probeert naar een medespeler te passen. Carbone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbone geeft een hoge lob. Wyrwa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - Fc_Dys 0:1

28e minuut.
Carbone geeft een hoge lob. Moses probeert naar een medespeler te passen. Nordmark kopt de bal weg. Serebrisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrisky draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Tandecki onderschept slim de pass. Tandecki passt de bal in één keer door. Carbone rent richting de bal. Carbone geeft een hoge lob. Wyrwa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc bolki 49%, Fc_Dys 51%.
Fc bolki - Fc_Dys 0:1

49e minuut.
Lampón speelt de bal door. Kicuła rent richting de bal. Kicuła geeft een hoge lob. Wyrwa springt en kopt de bal. Moses werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Amolador geeft een hoge lob. Tandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandecki geeft een hoge lob. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hortêncio rent richting de bal. Serebrisky verovert de bal door een tackle van achteren. Serebrisky probeert naar een medespeler te passen. Nordmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmark draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Van Dessel probeert naar een medespeler te passen. Escudero probeert naar een medespeler te passen. Tealdi rent richting de bal. Serebrisky onderschept slim de pass. Serebrisky schiet op doel. Gastiger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Tandecki geeft een hoge lob. Upton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras haalt uit met een fantastische trap. Amolador probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Moses speelt de bal door. Escudero kopt de bal weg. Hortêncio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nordmark is nu in balbezit. Nordmark geeft de bal voor. Gastiger bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc bolki 54%, Fc_Dys 46%.
Fc bolki - Fc_Dys 0:1