Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sereals FV Wiking
Widzew Tactiek ot 1
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
65.7 gemiddelde waardering 71.1
excellent Schieten formidable
very good Passen formidable
incredible Verdedigen incredible


2e minuut.
Dominguez passt de bal met de wreef. Złotnicki rent richting de bal. Tok is nu in balbezit. Tok draait met de bal, schiet en ... Kuroś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sereals - FV Wiking 1:0

13e minuut.
Bugała probeert naar een medespeler te passen. Rezner probeert de bal aan de voet te houden. Lefter rent richting de bal. Lefter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sereals - FV Wiking 1:1

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Börekçi met de inworp. Motta is nu in balbezit. Motta geeft een hoge lob. Lefter maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Daar is Handrup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motta rent richting de bal. Złotnicki begaat een overtreding. Złotnicki krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Złotnicki passt de bal zonder na te denken. Lebeau is nu in balbezit. Lebeau geeft een lange en hoge pass. Ejsmond is nu in balbezit. Ejsmond schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sereals 45%, FV Wiking 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sereals - FV Wiking 1:1

50e minuut.
Lefter passt de bal in één keer door. Börekçi rent richting de bal. Börekçi geeft de bal voor. Lefter springt en kopt de bal. Mighten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sereals - FV Wiking 1:2

57e minuut.
Grădean passt de bal in één keer door. Motta probeert naar een medespeler te passen. Grădean rent richting de bal. Grădean geeft een hoge lob. Lefter krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dmitriev rent richting de bal. Dmitriev speelt de bal door. Dominguez probeert naar een medespeler te passen. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean met een sublieme pass. Börekçi heeft problemen om de bal te vangen. Börekçi geeft de bal voor. Lefter krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Złotnicki geeft een hoge lob. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsitsos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsitsos krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Daar is Tsitsos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez passt de bal met de wreef. Tok rent richting de bal. Tok schiet op doel. Kuroś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sereals 38%, FV Wiking 62%.
Sereals - FV Wiking 1:2