Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:40
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Alhambra
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 23342
BT Gotham DeBest Team
sss Tactiek Def-Wing
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
65.5 gemiddelde waardering 64.6
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Borzyszkowski is nu in balbezit. Fellet begaat een overtreding. Borzyszkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fellet probeert naar een medespeler te passen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Borzyszkowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tuấn Hoàng krijgt zijn hoofd ertegen. Sapuga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - DeBest Team 0:1

13e minuut.
van Wermeskerken met een snelle inworp. Horozcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Horozcu probeert naar een medespeler te passen. Bardoni is nu in balbezit. Bardoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lang rent richting de bal. Kuriata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Wermeskerken met een snel genomen vrije trap. Bardoni maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fellet geeft een hoge lob. Kuriata bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lang krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Peszko rent richting de bal. Peszko geeft de bal voor. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski schiet op doel. Sapuga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sapuga met een harde bal richting middenveld. Mańk speelt de bal door. Tkaczuk speelt de bal door. Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schettini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng onderschept slim de pass. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BT Gotham - DeBest Team 0:2

37e minuut.
Peszko is nu in balbezit. Inworp. Peszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matysek geeft een lange en hoge pass. Borzyszkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Sapuga bokst de bal weg.

42e minuut.
Wyżykowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Białkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białkowski geeft de bal voor. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski haalt uit met een fantastische trap. Sapuga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT Gotham 70%, DeBest Team 30%.
BT Gotham - DeBest Team 0:2

46e minuut.
Dowgiałło komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mańk speelt de bal door. Sereno rent richting de bal. Sereno geeft een lange en hoge pass. Daar is Lang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lang haalt uit met een fantastische trap. Bendkowski bokst de bal weg.

59e minuut.
Białkowski met een sublieme pass. Daar is Wyżykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyżykowski probeert naar een medespeler te passen. Sławoszewski heeft problemen om de bal te vangen. Sławoszewski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sapuga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Białkowski rent richting de bal. Białkowski passt de bal in één keer door. Schettini rent richting de bal. Tuấn Hoàng onderschept slim de pass. Tuấn Hoàng schiet op doel. Sapuga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Renieri komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Klungelig pakt Khursa de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sławoszewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tuấn Hoàng maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Peszko rent richting de bal. Peszko geeft een hoge lob. Khursa kopt de bal weg. Białkowski geeft de bal voor. Borzyszkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT Gotham 57%, DeBest Team 43%.
BT Gotham - DeBest Team 0:2