Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Przystankersi Słowian Lublin
rzondło Tactiek 532:5D,WL,e
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
57.9 gemiddelde waardering 57.8
excellent Schieten formidable
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Marchlewicz probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chrząstowski neemt de hoekschop. Dumur springt en kopt de bal. Klungelig pakt Słowiak de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Kenesei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riihioja rent richting de bal. Riihioja passt de bal zonder na te denken. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cieślewicz is nu in balbezit. Cieślewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Piloni geeft de bal voor. Cheuquepil kopt de bal weg. Vuray rent richting de bal. Marchlewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Marchlewicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Vuray bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuquepil is nu in balbezit. Vuray verovert de bal door een tackle van achteren. Vuray schiet op doel. Huayamave maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klaudzinski probeert naar een medespeler te passen. Dumur rent richting de bal. Pacuszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dumur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vuray wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Pacuszka geeft een hoge lob. Minetti is nu in balbezit. Spantidakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spantidakis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Przystankersi 49%, Słowian Lublin 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Przystankersi - Słowian Lublin 0:0

46e minuut.
Cieślewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pintilei komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Dézsy rent richting de bal. Dézsy geeft een hoge lob. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei schiet op doel. Murakas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przystankersi - Słowian Lublin 0:1

54e minuut.
Inworp. Olejniczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei geeft de bal voor. Spantidakis springt en kopt de bal. Murakas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Dzięgielewski probeert naar een medespeler te passen. Olejniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejniczak passt de bal in één keer door. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Kenesei probeert naar een medespeler te passen. Riihioja speelt de bal door. Dzięgielewski speelt de bal door. Pintilei rent richting de bal. Pintilei schiet op doel. Murakas bokst de bal weg.

72e minuut.
Dzięgielewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arsenescu komt het veld opgelopen. Witczak komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Daiauri komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Arsenescu geeft een lange en hoge pass. Pintilei kopt de bal weg. Daar is Spósito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... Murakas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Witczak speelt de bal door. Chrząstowski is nu in balbezit. Chrząstowski passt de bal zonder na te denken. Vuray rent richting de bal. Vuray schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Przystankersi 56%, Słowian Lublin 44%.
KS Przystankersi - Słowian Lublin 0:1