Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furia Sokołów FC LEGIA Góra Kalwaria
433 Tactiek move2-2wMAH
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 58.7
goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Cieniasek is nu in balbezit. Cieniasek geeft een hoge lob. Dworczak heeft problemen om de bal te vangen. Dworczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - LEGIA Góra Kalwaria 0:1

4e minuut.
Łach is nu in balbezit. Pascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Łach verovert de bal door een tackle van achteren. Łach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - LEGIA Góra Kalwaria 0:2

6e minuut.
Brudzisz onderschept slim de pass. Brudzisz passt de bal in één keer door. Cieniasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieniasek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - LEGIA Góra Kalwaria 0:3

11e minuut.
Łach is nu in balbezit. Pascu onderschept slim de pass. Dworczak geeft de bal voor. Pascu probeert de bal aan de voet te houden. Cieniasek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lambrou onderschept slim de pass. Brudzisz onderschept slim de pass. Brudzisz probeert naar een medespeler te passen. Cieniasek rent richting de bal. Cieniasek schiet op doel. Raczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - LEGIA Góra Kalwaria 0:4

20e minuut.
Domján kopt de bal weg. Neeskens is nu in balbezit. Gardas begaat een overtreding. Gardas krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Domján is nu in balbezit. Neeskens is nu in balbezit. Neeskens met een sublieme pass. Klungelig pakt Cieniasek de bal. Cieniasek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Raczkowski speelt de bal door. Furtok kopt de bal weg. Brudzisz probeert naar een medespeler te passen. Łach rent richting de bal. Łach draait met de bal, schiet en ... Raczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

26e minuut.
Pernak met een sublieme pass. Łach is nu in balbezit. Łach met een sublieme pass. Cieniasek heeft problemen om de bal te vangen. Cieniasek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brudzisz zal de hoekschop nemen. Łach bereikt de bal nog maar net als eerste. Łach draait met de bal, schiet en ... Raczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - LEGIA Góra Kalwaria 0:5

30e minuut.
Brudzisz geeft een lange en hoge pass. Łach kopt de bal weg. Lambrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieniasek verovert de bal door een tackle van achteren. Cieniasek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Brudzisz met de inworp. Cieniasek rent richting de bal. Cieniasek passt de bal met de wreef. Łach is nu in balbezit. Łach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Sokołów FC 79%, LEGIA Góra Kalwaria 21%.
Furia Sokołów FC - LEGIA Góra Kalwaria 0:5

46e minuut.
Dembiński geeft een hoge lob. Furtok kopt de bal weg. Lambrou heeft problemen om de bal te vangen. Cieniasek verovert de bal door een tackle van achteren. Cieniasek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Raczkowski trapt de bal weg van het doel. Furtok geeft een hoge lob. Cieniasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieniasek draait met de bal, schiet en ... Raczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Dembiński probeert de bal met de borst te controleren. Gardas is nu in balbezit. Colletto onderschept slim de pass. Wiatrowski onderschept slim de pass. Wiatrowski haalt uit met een fantastische trap. Uusimaja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Dembiński geeft een hoge lob. Dworczak probeert de bal met de borst te controleren. Dworczak speelt de bal door. Cieniasek rent richting de bal. Cieniasek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Jordan is nu in balbezit. Dembiński met een sublieme pass. Brudzisz met een sublieme pass. Łach bereikt de bal nog maar net als eerste. Łach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Brudzisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brudzisz met een sublieme pass. Dworczak probeert naar een medespeler te passen. Łach rent richting de bal. Łach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dworczak is nu in balbezit. Pascu verovert de bal door een tackle van achteren. Łach verovert de bal door een tackle van achteren. Łach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - LEGIA Góra Kalwaria 0:6

67e minuut.
Glikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Brudzisz onderschept slim de pass. Brudzisz passt de bal zonder na te denken. Łach rent richting de bal. Łach draait met de bal, schiet en ... Raczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Pernak met de inworp. Dworczak geeft de bal voor. Lambrou kan de bal niet met de borst controleren. Cieniasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieniasek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Cieniasek de bal. Cieniasek passt de bal in één keer door. Dworczak met een sublieme pass. Łach rent richting de bal. Łach haalt uit met een fantastische trap. Raczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Jordan rent richting de bal. Brudzisz onderschept slim de pass. Brudzisz met een sublieme pass. Cieniasek is nu in balbezit. Cieniasek schiet op doel. De bal raakt de paal. Raczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Łach rent richting de bal. Łach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - LEGIA Góra Kalwaria 0:7

87e minuut.
Inworp. Dembiński met een snelle inworp. Brudzisz probeert naar een medespeler te passen. Cieniasek is nu in balbezit. Cieniasek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Furtok speelt de bal door. Brudzisz speelt de bal door. Cieniasek rent richting de bal. Cieniasek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Sokołów FC 74%, LEGIA Góra Kalwaria 26%.
Furia Sokołów FC - LEGIA Góra Kalwaria 0:7