Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gdovia Gdów Żołnierze Wyklęci
gDoViA Tactiek AK new mir
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 3
57 gemiddelde waardering 63.3
zeer goed Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
solide Verdedigen formidabel


1e minuut.
Shevley geeft de bal voor. Buitenspel voor Caetano. Goede buitenspelval van de verdediging. Csorba neemt vlug de vrije trap. Talabér controleert de bal met de borst. Talabér draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Shevley heeft problemen om de bal te vangen. Magiera is nu in balbezit. Talabér bereikt de bal nog maar net als eerste. Talabér schiet op doel. Sabina heeft problemen om de bal te vangen. Kropek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Magiera springt en kopt de bal. Kropek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Talabér is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - Żołnierze Wyklęci 0:1

8e minuut.
Viljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Luketics met de inworp. Viljić is nu in balbezit. Viljić geeft een lange en hoge pass. Kropek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Daar is Timmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luketics bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmer verovert de bal door een tackle van achteren. Timmer geeft een lange en hoge pass. Caetano krijgt zijn hoofd ertegen. Grămadă bokst de bal weg.

15e minuut.
Reccagni passt de bal zonder na te denken. Magiera rent richting de bal. Miró Quesada maakt een afschuwelijke overtreding. Miró Quesada krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Lafuente passt de bal met de wreef. Lurling is nu in balbezit. Lurling speelt de bal door. Oksuz rent richting de bal. Oksuz schiet op doel. Grămadă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Lafuente probeert naar een medespeler te passen. Viljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljić passt de bal in één keer door. Daar is Magiera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magiera schiet op doel. Kropek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Talabér is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - Żołnierze Wyklęci 0:2

25e minuut.
Soba rent richting de bal. Viljić onderschept slim de pass. Viljić passt de bal met de wreef. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdovia Gdów - Żołnierze Wyklęci 0:3

29e minuut.
Tsigitsa rent richting de bal. Tsigitsa passt de bal zonder na te denken. Viljić probeert naar een medespeler te passen. Talabér is nu in balbezit. Talabér haalt uit met een fantastische trap. Kropek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdovia Gdów 60%, Żołnierze Wyklęci 40%.
FC Gdovia Gdów - Żołnierze Wyklęci 0:3

56e minuut.
Inworp. Buchner komt het veld opgelopen. Wiankowski komt het veld opgelopen. Tufeanu komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Tufeanu geeft een hoge lob. Timmer rent richting de bal. Lisicyn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lisicyn is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Timmer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alzamendi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Timmer met een snelle inworp. Alzamendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamendi passt de bal zonder na te denken. Oksuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oksuz schiet op doel. Grămadă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Luketics onderschept slim de pass. Luketics speelt de bal door. Viljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljić geeft de bal voor. Olaru kopt de bal weg. Kropek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdovia Gdów 58%, Żołnierze Wyklęci 42%.
FC Gdovia Gdów - Żołnierze Wyklęci 0:3