Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:40
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: VETO Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 39598
VETO Furia Kołobrzeg
352 Tactiek o_v2L
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40.1 gemiddelde waardering 61.4
adequate Schieten formidable
average Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Van Eenoo speelt de bal door. Klungelig pakt Kamionek de bal. Moś is nu in balbezit. Moś schiet op doel. Wilmowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Szumanowski probeert naar een medespeler te passen. Ross rent richting de bal. Ross geeft een hoge lob. Nady is nu in balbezit. Nady schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Poloczek probeert naar een medespeler te passen. Jóźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóźwiak passt de bal in één keer door. Lucian rent richting de bal. Lucian geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nady bereikt de bal nog maar net als eerste. Nady haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VETO - Furia Kołobrzeg 0:1

12e minuut.
Van Eenoo geeft de bal voor. Moś krijgt zijn hoofd ertegen. Nady heeft problemen om de bal te vangen. Nady draait met de bal, schiet en ... Wilmowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VETO - Furia Kołobrzeg 0:2

17e minuut.
Lucian rent richting de bal. Lucian geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jarmoluk de bal. Nady rent richting de bal. Nady geeft een lange en hoge pass. Wilmowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Van Eenoo rent richting de bal. Van Eenoo geeft de bal voor. Nady rent richting de bal. Nady schiet op doel. Wilmowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VETO - Furia Kołobrzeg 0:3

24e minuut.
Jóźwiak met een sublieme pass. Van Eenoo is nu in balbezit. Van Eenoo speelt de bal door. Moś rent richting de bal. Moś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lucian passt de bal zonder na te denken. Van Eenoo rent richting de bal. Van Eenoo met een sublieme pass. Moś is nu in balbezit. Moś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Szebert controleert de bal met de borst. Lucian speelt de bal door. Jóźwiak heeft problemen om de bal te vangen. Jóźwiak geeft de bal voor. Moś maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VETO - Furia Kołobrzeg 0:4

36e minuut.
Pośpiech onderschept slim de pass. Pośpiech geeft een lange en hoge pass. Nady bereikt de bal nog maar net als eerste. Nady haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VETO - Furia Kołobrzeg 0:5

41e minuut.
Klungelig pakt Łuczko de bal. Łuczko met een sublieme pass. Nitecki is nu in balbezit. Nady onderschept slim de pass. Nady draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VETO - Furia Kołobrzeg 0:6

43e minuut.
Nady probeert naar een medespeler te passen. Kamionek onderschept slim de pass. Moś rent richting de bal. Moś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VETO - Furia Kołobrzeg 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VETO 76%, Furia Kołobrzeg 24%.
VETO - Furia Kołobrzeg 0:7

48e minuut.
Szumanowski met een snelle inworp. Van Eenoo is nu in balbezit. Van Eenoo met een sublieme pass. Nady rent richting de bal. Nady haalt uit met een fantastische trap. Wilmowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nady rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VETO - Furia Kołobrzeg 0:8

52e minuut.
Jóźwiak onderschept slim de pass. Jóźwiak passt de bal in één keer door. Nady bereikt de bal nog maar net als eerste. Nady draait met de bal, schiet en ... Wilmowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VETO - Furia Kołobrzeg 0:9

57e minuut.
Klungelig pakt Ross de bal. Ross met een sublieme pass. Grosicki met een sublieme pass. Moś rent richting de bal. Moś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Pośpiech geeft een hoge lob. Kamionek kan de bal niet met de borst controleren. Nady rent richting de bal. Nady schiet op doel. Wilmowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VETO - Furia Kołobrzeg 0:10

64e minuut.
Nady is nu in balbezit. Jóźwiak rent richting de bal. Jóźwiak geeft een lange en hoge pass. Moś is nu in balbezit. Moś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Wilmowicz niet meer kan verder spelen. Trojan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Lucian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Eenoo is nu in balbezit. Van Eenoo geeft een lange en hoge pass. Moś springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Jarmoluk met een sublieme pass. Korzeniewski probeert de bal aan de voet te houden. Rotaru rent richting de bal. Korzeniewski onderschept slim de pass. Korzeniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Szumanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś verovert de bal door een tackle van achteren. Moś passt de bal zonder na te denken. Nady is nu in balbezit. Nady draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kamionek is nu in balbezit. Moś onderschept slim de pass. Moś passt de bal in één keer door. Nady is nu in balbezit. Nady draait met de bal, schiet en ... Trojan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Poloczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poloczek geeft een lange en hoge pass. Jóźwiak is nu in balbezit. Jóźwiak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lucian kopt de bal weg. Daar is Kamionek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moś rent richting de bal. Moś passt de bal met de wreef. Nady rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nady bereikt de bal nog maar net als eerste. Nady draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VETO - Furia Kołobrzeg 0:11

77e minuut.
Lucian passt de bal zonder na te denken. Jóźwiak rent richting de bal. Jóźwiak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nady draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Feuerbach onderschept slim de pass. Feuerbach geeft de bal voor. Kamionek rent richting de bal. Nady onderschept slim de pass. Nady schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nady is nu in balbezit. Poloczek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Poloczek krijgt een gele kaart. Nady wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nady kan niet meer verder spelen. Buczkowski komt het veld opgelopen. Moś zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
VETO - Furia Kołobrzeg 0:12

81e minuut.
Van Eenoo geeft een hoge lob. Kamionek kopt de bal weg. Daar is Szumanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moś is nu in balbezit. Moś schiet op doel. Trojan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grosicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Buczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VETO - Furia Kołobrzeg 0:13

85e minuut.
Lucian heeft problemen om de bal te vangen. Szebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pośpiech met een sublieme pass. Smolarski is nu in balbezit. Smolarski schiet op doel. Antall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
VETO - Furia Kołobrzeg 1:13

87e minuut.
Buczkowski probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Lucian de bal onder controle te krijgen. Van Eenoo speelt de bal door. Moś rent richting de bal. Moś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VETO 63%, Furia Kołobrzeg 37%.
VETO - Furia Kołobrzeg 1:13