Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostrovia 1909 Perła Lublin
NO NAME Tactiek nowy sezon
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
50.2 gemiddelde waardering 42
good Schieten average
good Passen excellent
solid Verdedigen good


7e minuut.
Pestano rent richting de bal. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres geeft de bal voor. Amerek is nu in balbezit. Amerek haalt uit met een fantastische trap. Sadek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrovia 1909 67%, Perła Lublin 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ostrovia 1909 - Perła Lublin 0:0

72e minuut.
Cwelik passt de bal met de wreef. Amerek rent richting de bal. Tryndets legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tryndets krijgt een gele kaart. Amerek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amerek neemt de penalty, wat een uithaal! Sadek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrovia 1909 - Perła Lublin 0:1

78e minuut.
Siska is nu in balbezit. Siska geeft een lange en hoge pass. Amerek rent richting de bal. Klungelig pakt Amerek de bal. Amerek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerek haalt uit met een fantastische trap. Sadek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrovia 1909 - Perła Lublin 0:2

80e minuut.
Talıb geeft de bal voor. Jeziorański bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pestano. Pestano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrovia 1909 57%, Perła Lublin 43%.
Ostrovia 1909 - Perła Lublin 0:2