Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-ANDRESPOL Seattle SuperSonics
jabaduu Tactiek 4444
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
41.6 gemiddelde waardering 60.5
good Schieten outstanding
adequate Passen very good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Otero Bouzas probeert naar een medespeler te passen. Duru is nu in balbezit. Duru met een sublieme pass. Gonzalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez haalt uit met een fantastische trap. Szarniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagumny probeert naar een medespeler te passen. Osiński is nu in balbezit. Osiński schiet op doel. Grążawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Seattle SuperSonics 0:1

4e minuut.
Troska heeft problemen om de bal te vangen. Osiński verovert de bal door een tackle van achteren. Maurer is nu in balbezit. Maurer schiet op doel. Grążawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Seattle SuperSonics 0:2

6e minuut.
Duru probeert de bal aan de voet te houden. Buszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Buszka speelt de bal door. Maurer is nu in balbezit. Maurer haalt uit met een fantastische trap. Grążawski bokst de bal weg. Kalociński is nu in balbezit. Osiński verovert de bal door een tackle van achteren. Osiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Seattle SuperSonics 0:3

12e minuut.
Calandro is nu in balbezit. Carini onderschept slim de pass. Maurer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Seattle SuperSonics 0:4

19e minuut.
Buljubašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Podkański rent richting de bal. Zagumny begaat een overtreding. Zagumny krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Zagumny passt de bal met de wreef. Jasiński is nu in balbezit. Otero Bouzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński onderschept slim de pass. Osiński draait met de bal, schiet en ... Grążawski bokst de bal weg. Maurer is nu in balbezit. Maurer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Seattle SuperSonics 0:5

24e minuut.
Zagumny rent richting de bal. Zagumny geeft de bal voor. Osiński is nu in balbezit. Osiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Seattle SuperSonics 0:6

28e minuut.
Otero Bouzas met een sublieme pass. Calandro rent richting de bal. Maurer is nu in balbezit. Maurer haalt uit met een fantastische trap. Grążawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Seattle SuperSonics 0:7

32e minuut.
Zagumny is nu in balbezit. Zagumny geeft een lange en hoge pass. Maurer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurer schiet op doel. Grążawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Seattle SuperSonics 0:8

33e minuut.
Duru probeert naar een medespeler te passen. Calandro speelt de bal door. Porwoł geeft een lange en hoge pass. Osiński is nu in balbezit. Osiński schiet op doel. Grążawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Lamka rent richting de bal. Staszewski onderschept slim de pass. Staszewski speelt de bal door. Maurer rent richting de bal. Maurer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Inworp. Podkański met een snelle inworp. Otero Bouzas speelt de bal door. Duru rent richting de bal. Duru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Osiński is nu in balbezit. Maurer is nu in balbezit. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński draait met de bal, schiet en ... Grążawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Seattle SuperSonics 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-ANDRESPOL 56%, Seattle SuperSonics 44%.
FC-ANDRESPOL - Seattle SuperSonics 0:9

46e minuut.
Knobel komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Carini rent richting de bal. Duru is nu in balbezit. Zagumny geeft een lange en hoge pass. Osiński is nu in balbezit. Osiński draait met de bal, schiet en ... Grążawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Troska kopt de bal weg. Klungelig pakt Gonzalez de bal. Soneca rent richting de bal. Soneca geeft een lange en hoge pass. Osiński krijgt zijn hoofd ertegen. Grążawski bokst de bal weg.

49e minuut.
Duru bereikt de bal nog maar net als eerste. Duru met een sublieme pass. Buszka geeft een hoge lob. Maurer probeert de bal met de borst te controleren. Maurer schiet op doel. Grążawski bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wolak komt het veld opgelopen. Porwoł geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maurer krijgt zijn hoofd ertegen. Grążawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Seattle SuperSonics 0:10

52e minuut.
Knobel geeft een lange en hoge pass. Maurer kopt de bal weg. Klungelig pakt Osiński de bal. Osiński draait met de bal, schiet en ... Grążawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Seattle SuperSonics 0:11

54e minuut.
Porwoł geeft een hoge lob. Osiński is nu in balbezit. Klungelig pakt Osiński de bal. Osiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Seattle SuperSonics 0:12

56e minuut.
Knobel rent richting de bal. Jasiński is nu in balbezit. Knobel onderschept slim de pass. Knobel geeft een hoge lob. Gonzalez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Troska de bal onder controle te krijgen. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch geeft de bal voor. Osiński is nu in balbezit. Osiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński draait met de bal, schiet en ... Grążawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osiński rent richting de bal. Osiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Seattle SuperSonics 0:13

70e minuut.
Kalociński geeft een hoge lob. Staszewski controleert de bal met de borst. Staszewski geeft een hoge lob. Maurer rent richting de bal. Maurer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Maurer passt de bal zonder na te denken. Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagumny passt de bal in één keer door. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński draait met de bal, schiet en ... Grążawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maurer controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bago komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Buljubašić verovert de bal door een tackle van achteren. Buljubašić geeft een hoge lob. Osiński rent richting de bal. Osiński haalt uit met een fantastische trap. Grążawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Seattle SuperSonics 0:14

81e minuut.
Podkański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knobel is nu in balbezit. Knobel geeft een hoge lob. Osiński is nu in balbezit. Osiński draait met de bal, schiet en ... Grążawski bokst de bal weg. Osiński rent richting de bal. Osiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Seattle SuperSonics 0:15

88e minuut.
Porwoł verovert de bal door een tackle van achteren. Porwoł probeert naar een medespeler te passen. Zagumny met een sublieme pass. Osiński is nu in balbezit. Osiński draait met de bal, schiet en ... Grążawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-ANDRESPOL 60%, Seattle SuperSonics 40%.
FC-ANDRESPOL - Seattle SuperSonics 0:15