Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AG TCZEW PPM Katowice
new Tactiek def
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 59
goed Schieten briljant
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Kuziński geeft de bal voor. Kőrösi probeert naar een medespeler te passen. Alarcón kopt de bal weg. La Ling heeft problemen om de bal te vangen. La Ling draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Reinard passt de bal zonder na te denken. Báez speelt de bal door. Kuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - PPM Katowice 0:1

10e minuut.
Kaclerowicz is nu in balbezit. La Ling verovert de bal door een tackle van achteren. Bródka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! La Ling is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuziński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - PPM Katowice 0:2

12e minuut.
Kaclerowicz geeft een hoge lob. Inworp. Gogoi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reinard bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinard passt de bal zonder na te denken. Kőrösi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. La Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. La Ling schiet op doel. Kőrösi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bujok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuziński rent richting de bal. Kuziński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kuziński heeft problemen om de bal te vangen. Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. La Ling onderschept slim de pass. Kuziński rent richting de bal. Kuziński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Alarcón onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tascón. Alarcón raakt geblesseerd tijdens het duel. Alarcón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. La Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. La Ling draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kancik met een harde bal richting middenveld. Gogoi probeert naar een medespeler te passen. Bródka is nu in balbezit. La Ling verovert de bal door een tackle van achteren. La Ling schiet op doel. Kőrösi bokst de bal weg.

27e minuut.
Daar is Gogoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tascón is nu in balbezit. Gogoi verovert de bal door een tackle van achteren. Gogoi geeft een hoge lob. La Ling krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Báez geeft de bal voor. La Ling kopt de bal weg. Klungelig pakt Cybulski de bal. La Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. La Ling draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Reinard met een sublieme pass. La Ling rent richting de bal. Kaclerowicz rent richting de bal. La Ling verovert de bal door een tackle van achteren. La Ling draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Bródka geeft de bal voor. Inworp. Reinard met een snelle inworp. Gogoi geeft een lange en hoge pass. La Ling is nu in balbezit. Paal! La Ling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - PPM Katowice 0:3

41e minuut.
Kuziński is nu in balbezit. Kancik geeft een hoge lob. Kuziński geeft een hoge lob. La Ling maakt een snoekduik en kopt de bal. Kőrösi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - PPM Katowice 0:4

43e minuut.
Gogoi probeert naar een medespeler te passen. Kuziński rent richting de bal. Cybulski is nu in balbezit. Kuziński onderschept slim de pass. Kuziński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AG TCZEW 66%, PPM Katowice 34%.
AG TCZEW - PPM Katowice 0:4

47e minuut.
Gogoi passt de bal met de wreef. La Ling is nu in balbezit. Reinard is nu in balbezit. Reinard geeft de bal voor. Kuziński springt en kopt de bal. Kőrösi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Reinard rent richting de bal. Reinard geeft een lange en hoge pass. Kuziński kopt de bal weg. La Ling is nu in balbezit. La Ling haalt uit met een fantastische trap. Kőrösi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziński verovert de bal door een tackle van achteren. Kaclerowicz verovert de bal door een tackle van achteren. La Ling onderschept slim de pass. La Ling draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

54e minuut.
Reinard met een snelle inworp. Gogoi speelt de bal door. La Ling rent richting de bal. La Ling haalt uit met een fantastische trap. Kőrösi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - PPM Katowice 0:5

56e minuut.
Kaclerowicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reinard met een snelle inworp. Gogoi is nu in balbezit. Gogoi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Alarcón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuńdzia met een snelle inworp. Cybulski rent richting de bal. Cybulski geeft een lange en hoge pass. Vobora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Kikalishvili kopt de bal weg. Klungelig pakt Tascón de bal. Gogoi rent richting de bal. Gogoi geeft de bal voor. La Ling springt en kopt de bal. Kőrösi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - PPM Katowice 0:6

62e minuut.
Daar is Kaclerowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reinard bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinard geeft de bal voor. Kaclerowicz probeert de bal aan de voet te houden. Kuziński krijgt zijn hoofd ertegen. Kőrösi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. La Ling is nu in balbezit. La Ling haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Alarcón passt de bal in één keer door. Reinard is nu in balbezit. Reinard geeft een lange en hoge pass. La Ling rent richting de bal. La Ling schiet op doel. De bal raakt de paal. Cybulski heeft problemen om de bal te vangen. Kuziński rent richting de bal. Kuziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - PPM Katowice 0:7

70e minuut.
Báez met een sublieme pass. Reinard is nu in balbezit. Reinard geeft de bal voor. La Ling springt en kopt de bal. Kőrösi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - PPM Katowice 0:8

70e minuut.
Agăfiţei speelt de bal door. Klungelig pakt Naruszko de bal. La Ling verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt La Ling de bal. La Ling haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Báez is nu in balbezit. Báez passt de bal in één keer door. Bródka heeft problemen om de bal te vangen. Kuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziński schiet op doel. Kőrösi bokst de bal weg.

73e minuut.
Reinard is nu in balbezit. Reinard geeft een hoge lob. Kuziński krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Cybulski de bal. La Ling is nu in balbezit. Kőrösi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. La Ling rent richting de bal. La Ling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - PPM Katowice 0:9

73e minuut.
Reinard met een snelle inworp. Gogoi geeft een lange en hoge pass. Kancik is nu in balbezit. Kuziński verovert de bal door een tackle van achteren. Kuziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - PPM Katowice 0:10

77e minuut.
Kancik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Báez met de inworp. Gogoi is nu in balbezit. Gogoi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gogoi speelt de bal door. Báez is nu in balbezit. Báez met een sublieme pass. Kuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez geeft de bal voor. La Ling kopt de bal weg. Kuziński is nu in balbezit. Kuziński schiet op doel. Kőrösi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Kőrösi speelt de bal door. Gogoi kopt de bal weg. Kuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez geeft de bal voor. La Ling maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - PPM Katowice 0:11

84e minuut.
Kuziński onderschept slim de pass. Kaclerowicz verovert de bal door een tackle van achteren. La Ling verovert de bal door een tackle van achteren. La Ling draait met de bal, schiet en ... Bujok probeert de bal aan de voet te houden. Kőrösi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Gogoi passt de bal met de wreef. Báez rent richting de bal. Báez met een sublieme pass. Kuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziński draait met de bal, schiet en ... Kőrösi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Cybulski geeft een lange en hoge pass. Croonenburg speelt de bal door. Báez rent richting de bal. Báez geeft een lange en hoge pass. La Ling maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AG TCZEW 78%, PPM Katowice 22%.
AG TCZEW - PPM Katowice 0:11