Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koksokery Legia Warszawa
Vda Tactiek krycha
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 53.7
very good Schieten outstanding
adequate Passen very good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Diţă is nu in balbezit. Giżycki verovert de bal door een tackle van achteren. Giżycki passt de bal in één keer door. Stokowiec rent richting de bal. Stokowiec draait met de bal, schiet en ... Dervas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Martínez Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Pezinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liszka is nu in balbezit. Liszka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ozzella geeft een lange en hoge pass. Giżycki kopt de bal weg. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec haalt uit met een fantastische trap. Dervas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Pezinho is nu in balbezit. Liszka probeert naar een medespeler te passen. Ozzella rent richting de bal. Ozzella geeft de bal voor. Giżycki springt en kopt de bal. Dervas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bliudsukis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Legia Warszawa 0:1

9e minuut.
Ozzella geeft een lange en hoge pass. Diţă met een sublieme pass. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris schiet op doel. Wieruchowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Koksokery - Legia Warszawa 1:1

14e minuut.
Giżycki rent richting de bal. Stokowiec rent richting de bal. Xuân Thiện legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stokowiec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giżycki neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Inotlewski is nu in balbezit. Stokowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Bliudsukis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Stokowiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Legia Warszawa 1:2

16e minuut.
Inotlewski geeft een lange en hoge pass. Salik kopt de bal weg. Almirón rent richting de bal. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris haalt uit met een fantastische trap. Wieruchowski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Liszka passt de bal in één keer door. Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki is nu in balbezit. Giżycki schiet op doel. Dervas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Giżycki rent richting de bal. Giżycki passt de bal met de wreef. Xuân Thiện probeert de bal aan de voet te houden. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec schiet op doel. Dervas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ozzella neemt de hoekschop. Giżycki is nu in balbezit. Giżycki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Inotlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bliudsukis onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ozzella zal de hoekschop nemen. Giżycki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Ozzella probeert naar een medespeler te passen. Stokowiec met een sublieme pass. Giżycki rent richting de bal. Giżycki draait met de bal, schiet en ... Dervas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Legia Warszawa 1:3

26e minuut.
Inworp. Liszka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ozzella rent richting de bal. Ozzella geeft een lange en hoge pass. Giżycki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokowiec schiet op doel. Daar is Ozzella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozzella geeft een lange en hoge pass. Giżycki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ozzella probeert naar een medespeler te passen. Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokowiec passt de bal in één keer door. Giżycki rent richting de bal. Giżycki haalt uit met een fantastische trap. Dervas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Dervas trapt de bal weg. Grombíř kopt de bal weg. Helak heeft problemen om de bal te vangen. Pavasaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris draait met de bal, schiet en ... Wieruchowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Grombíř met de inworp. Inotlewski rent richting de bal. Stokowiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stokowiec krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Klungelig pakt Giżycki de bal. Giżycki speelt de bal door. Ozzella probeert naar een medespeler te passen. Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokowiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Legia Warszawa 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koksokery 69%, Legia Warszawa 31%.
Koksokery - Legia Warszawa 1:4

51e minuut.
Diţă passt de bal met de wreef. Salik rent richting de bal. Diţă met een sublieme pass. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec haalt uit met een fantastische trap. Dervas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Soukiassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszka met een sublieme pass. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Legia Warszawa 1:5

65e minuut.
Duch geeft een hoge lob. Giżycki heeft problemen om de bal te vangen. Bliudsukis bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki onderschept slim de pass. Giżycki schiet op doel. Dervas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Giżycki passt de bal zonder na te denken. Ilavský onderschept slim de pass. Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokowiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Legia Warszawa 1:6

67e minuut.
Martínez Lara met een snelle inworp. Liszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszka geeft een hoge lob. Stokowiec rent richting de bal. Stokowiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bliudsukis geeft de bal voor. Manuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavasaris verovert de bal door een tackle van achteren. Pavasaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Legia Warszawa 2:6

80e minuut.
Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki passt de bal met de wreef. Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokowiec draait met de bal, schiet en ... Dervas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksokery - Legia Warszawa 2:7

83e minuut.
Liszka speelt de bal door. Pezinho probeert naar een medespeler te passen. Giżycki rent richting de bal. Giżycki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Liszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszka speelt de bal door. Ozzella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozzella geeft een hoge lob. Giżycki krijgt zijn hoofd ertegen. Dervas bokst de bal weg. Stokowiec rent richting de bal. Stokowiec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ozzella speelt de bal door. Daar is Stokowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokowiec passt de bal met de wreef. Giżycki rent richting de bal. Giżycki schiet op doel. Dervas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koksokery 69%, Legia Warszawa 31%.
Koksokery - Legia Warszawa 2:7