Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Dishwalla FC MORDERCY
433 Tactiek siekiera
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.2 gemiddelde waardering 43.5
matig Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchy rent richting de bal. Suchy geeft de bal voor. Ligota is nu in balbezit. Ligota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Dishwalla - FC MORDERCY 0:1

7e minuut.
Matuszak rent richting de bal. Matuszak passt de bal met de wreef. Ligota is nu in balbezit. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Dishwalla - FC MORDERCY 0:2

9e minuut.
Ligota is nu in balbezit. Karpacz geeft een hoge lob. Garay heeft problemen om de bal te vangen. Matuszak is nu in balbezit. Matuszak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ligota passt de bal met de wreef. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay passt de bal in één keer door. Matuszak is nu in balbezit. Matuszak haalt uit met een fantastische trap. Kitowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ligota rent richting de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Matuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Plawgo verovert de bal door een tackle van achteren. Plawgo geeft een lange en hoge pass. Pabina geeft de bal voor. Matuszak krijgt zijn hoofd ertegen. Kitowski bokst de bal weg.

16e minuut.
Cocoloş met een sublieme pass. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszak is nu in balbezit. Matuszak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Surdyga probeert naar een medespeler te passen. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz passt de bal met de wreef. Matuszak is nu in balbezit. Matuszak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Surdyga de bal. Rosiewicz rent richting de bal. Karpacz onderschept slim de pass. Karpacz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Karpacz kopt de bal weg. Daar is Suchy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garay speelt de bal door. Ligota rent richting de bal. Ligota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz geeft een hoge lob. Pabina met een sublieme pass. Ligota is nu in balbezit. Ligota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pabina probeert naar een medespeler te passen. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz passt de bal in één keer door. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Suchy met een sublieme pass. Ligota rent richting de bal. Karpacz geeft een hoge lob. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Karpacz met een sublieme pass. Klungelig pakt Rosiewicz de bal. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Dishwalla - FC MORDERCY 0:3

43e minuut.
Plawgo heeft problemen om de bal te vangen. Plawgo geeft een hoge lob. Pabina speelt de bal door. Garay heeft problemen om de bal te vangen. Garay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Dishwalla 80%, FC MORDERCY 20%.
Ks Dishwalla - FC MORDERCY 0:3

47e minuut.
Garay rent richting de bal. Garay probeert naar een medespeler te passen. Matuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszak draait met de bal, schiet en ... Kitowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Dishwalla - FC MORDERCY 0:4

52e minuut.
Pabina passt de bal zonder na te denken. Suchy bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszak draait met de bal, schiet en ... Kitowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ligota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Dishwalla - FC MORDERCY 0:5

53e minuut.
Garay onderschept slim de pass. Garay geeft een hoge lob. Plawgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligota verovert de bal door een tackle van achteren. Ligota draait met de bal, schiet en ... Kitowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Karpacz rent richting de bal. Karpacz met een sublieme pass. Klungelig pakt Ligota de bal. Matuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Dishwalla - FC MORDERCY 0:6

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suchy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pabina geeft een hoge lob. Matuszak krijgt zijn hoofd ertegen. Kitowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kitowski met een harde bal richting middenveld. Pabina kopt de bal weg. Klungelig pakt Rosiewicz de bal. Matuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Dishwalla - FC MORDERCY 0:7

69e minuut.
Weiss geeft een lange en hoge pass. Plawgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszak verovert de bal door een tackle van achteren. Ligota is nu in balbezit. Ligota schiet op doel. Kitowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Kitowski trapt de bal weg. Płocharski probeert de bal met de borst te controleren. Pabina probeert naar een medespeler te passen. Matuszak heeft problemen om de bal te vangen. Matuszak draait met de bal, schiet en ... Kitowski bokst de bal weg. Ligota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligota haalt uit met een fantastische trap. Kitowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Dishwalla - FC MORDERCY 0:8

72e minuut.
Płocharski met een sublieme pass. Klungelig pakt Wuciński de bal. Ligota is nu in balbezit. Ligota schiet op doel. Kitowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Karpacz kopt de bal weg. Garay is nu in balbezit. Garay speelt de bal door. Matuszak is nu in balbezit. Matuszak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ligota rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Dishwalla - FC MORDERCY 0:9

86e minuut.
Myszor rent richting de bal. Weiss onderschept slim de pass. Weiss probeert naar een medespeler te passen. Matuszak rent richting de bal. Matuszak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Dishwalla 82%, FC MORDERCY 18%.
Ks Dishwalla - FC MORDERCY 0:9