Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Football FC Uroboros Siedlce
Def Tactiek mad
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 50.6
solid Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen good


10e minuut.
Patalas is nu in balbezit. Pucciani begaat een overtreding. Patalas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pucciani geeft de bal voor. Patalas met een snel genomen vrije trap. Pniewski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Yanes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Silaghi de bal. Silaghi verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tabor neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Pucciani rent richting de bal. Pucciani passt de bal met de wreef. Gavranić rent richting de bal. Gavranić geeft de bal voor. Masztalski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Patalas verovert de bal door een tackle van achteren. Patalas geeft een hoge lob. Tabor heeft problemen om de bal te vangen. Łukaszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Orts de bal. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski geeft een lange en hoge pass. Łukaszewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Sorveteiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - FC Uroboros Siedlce 0:1

44e minuut.
Okrzewski met een sublieme pass. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. Łukaszewicz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Football 70%, FC Uroboros Siedlce 30%.
FC Football - FC Uroboros Siedlce 0:1

49e minuut.
Inworp. Patalas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okrzewski rent richting de bal. Okrzewski haalt uit met een fantastische trap. Silaghi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Łukaszewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zbrzeźniak de bal. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Patalas passt de bal in één keer door. Bortolus rent richting de bal. Met opzet legt Pniewski zijn tegenspeler op de grond. Pniewski krijgt een gele kaart. Bortolus moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bortolus kan niet meer verder spelen. Polowczyk komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Okrzewski probeert naar een medespeler te passen. Patalas is nu in balbezit. Patalas speelt de bal door. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. Sorveteiro bokst de bal weg.

67e minuut.
Patalas geeft een lange en hoge pass. Silaghi heeft problemen om de bal te vangen. Orts rent richting de bal. Łukaszewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łukaszewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - FC Uroboros Siedlce 0:2

75e minuut.
Debleke met een sublieme pass. Patalas is nu in balbezit. Patalas geeft de bal voor. Łukaszewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Sorveteiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Football - FC Uroboros Siedlce 0:3

77e minuut.
Okrzewski probeert de bal aan de voet te houden. Pniewski is nu in balbezit. Polowczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pniewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Okrzewski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Patalas passt de bal in één keer door. Yanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanes geeft een lange en hoge pass. Masztalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztalski haalt uit met een fantastische trap. Goussey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Football 76%, FC Uroboros Siedlce 24%.
FC Football - FC Uroboros Siedlce 0:3