Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Open Your Home -> www.oyh.pl wojownicy
pm532-1 Tactiek nnnnn
40% Balbezit 60%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 65.8
goed Schieten uitmuntend
matig Passen formidabel
solide Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Goeyens is nu in balbezit. Goeyens probeert naar een medespeler te passen. Allahyarlı rent richting de bal. Allahyarlı schiet op doel. Tomescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Open Your Home -> www.oyh.pl - wojownicy 0:1

13e minuut.
Ianculescu onderschept slim de pass. Ianculescu geeft de bal voor. Topcia rent richting de bal. Allahyarlı onderschept slim de pass. Allahyarlı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Terek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu onderschept slim de pass. Ianculescu geeft een lange en hoge pass. Durango is nu in balbezit. Durango schiet op doel. Tomescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Allahyarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Allahyarlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Open Your Home -> www.oyh.pl - wojownicy 0:2

19e minuut.
Gabryś kopt de bal weg. Ianculescu speelt de bal door. Szucki geeft een hoge lob. Allahyarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Allahyarlı schiet op doel. Tomescu bokst de bal weg.

20e minuut.
Allahyarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ulubey ... Strafschop! Allahyarlı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Allahyarlı legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Open Your Home -> www.oyh.pl - wojownicy 0:3

29e minuut.
Ianculescu heeft problemen om de bal te vangen. Ianculescu met een sublieme pass. Kelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelich geeft de bal voor. Allahyarlı springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Ianculescu passt de bal met de wreef. Goeyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goeyens passt de bal zonder na te denken. Allahyarlı is nu in balbezit. Allahyarlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Goeyens heeft problemen om de bal te vangen. Goeyens geeft de bal voor. Klungelig pakt Barcău de bal. Durango bereikt de bal nog maar net als eerste. Durango haalt uit met een fantastische trap. Tomescu bokst de bal weg.

41e minuut.
Goeyens met de inworp. Szucki speelt de bal door. Melisz rent richting de bal. Allahyarlı is nu in balbezit. Allahyarlı draait met de bal, schiet en ... Tomescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Open Your Home -> www.oyh.pl 60%, wojownicy 40%.
Open Your Home -> www.oyh.pl - wojownicy 0:3

49e minuut.
Goeyens met een sublieme pass. Malaško bereikt de bal nog maar net als eerste. Allahyarlı verovert de bal door een tackle van achteren. Allahyarlı haalt uit met een fantastische trap. Tomescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Open Your Home -> www.oyh.pl - wojownicy 0:4

52e minuut.
Kelich geeft een hoge lob. Tomescu met een sublieme pass. Durango controleert de bal met de borst. Durango geeft een lange en hoge pass. Allahyarlı springt en kopt de bal. Tomescu bokst de bal weg.

60e minuut.
Goeyens met een sublieme pass. Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu probeert naar een medespeler te passen. Allahyarlı is nu in balbezit. Allahyarlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Open Your Home -> www.oyh.pl - wojownicy 0:5

72e minuut.
Kelich passt de bal met de wreef. Allahyarlı rent richting de bal. Ulubey is nu in balbezit. Allahyarlı onderschept slim de pass. Allahyarlı draait met de bal, schiet en ... Tomescu bokst de bal weg.

84e minuut.
Allahyarlı passt de bal zonder na te denken. Kelich is nu in balbezit. Kelich geeft een hoge lob. Allahyarlı rent richting de bal. Allahyarlı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Ianculescu speelt de bal door. Kelich is nu in balbezit. Kelich heeft problemen om de bal te vangen. Kelich geeft de bal voor. Allahyarlı springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Open Your Home -> www.oyh.pl 47%, wojownicy 53%.
Open Your Home -> www.oyh.pl - wojownicy 0:5