Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:40
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Cash Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 36957
Moneyball F.C. Boscy Footbolowcy
zuravball Tactiek by Antos
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 42.4
solid Schieten solid
very good Passen good
average Verdedigen poor


1e minuut.
Koch is nu in balbezit. Koch passt de bal met de wreef. Howes geeft een hoge lob. Califf rent richting de bal. Califf haalt uit met een fantastische trap. Quirós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher passt de bal met de wreef. Marczak is nu in balbezit. Gidel onderschept slim de pass. Gidel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Maradona kopt de bal weg. Norton is nu in balbezit. Norton geeft een hoge lob. Gradkowski is nu in balbezit. Gradkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Suabey de bal. Maradona rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marsch. Maradona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zuna wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Alvares controleert de bal met de borst. Layfield geeft een lange en hoge pass. Umtiti heeft problemen om de bal te vangen. Califf rent richting de bal. Califf draait met de bal, schiet en ... Quirós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moneyball F.C. 49%, Boscy Footbolowcy 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moneyball F.C. - Boscy Footbolowcy 0:0

51e minuut.
Marczak onderschept slim de pass. Marczak geeft een lange en hoge pass. Norton heeft problemen om de bal te vangen. Gradkowski is nu in balbezit. Gradkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Fisher rent richting de bal. Fisher passt de bal in één keer door. Califf rent richting de bal. Califf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - Boscy Footbolowcy 0:1

69e minuut.
Layfield passt de bal zonder na te denken. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher met een sublieme pass. Califf rent richting de bal. Califf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Muller komt het veld opgelopen. Jelonek komt het veld opgelopen. Mikuta komt het veld opgelopen. Luberichs komt het veld opgelopen. Gheţea komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Fisher rent richting de bal. Fisher probeert naar een medespeler te passen. Umtiti met een sublieme pass. Luberichs rent richting de bal. Luberichs draait met de bal, schiet en ... Vercollone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Mikuta geeft de bal voor. Zuna probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koch. Koch krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Jelonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek passt de bal met de wreef. Muller rent richting de bal. Muller heeft problemen om de bal te vangen. Muller schiet op doel. Vercollone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Howes trapt de bal weg. Gheţea kopt de bal weg. Muller bereikt de bal nog maar net als eerste. Muller schiet op doel. Vercollone bokst de bal weg. Zuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuna geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moneyball F.C. 50%, Boscy Footbolowcy 50%.
Moneyball F.C. - Boscy Footbolowcy 0:1