Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Typerzy KKS-1966
gigi Tactiek 442norma09.2021
46% Balbezit 54%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.8 gemiddelde waardering 55.2
average Schieten formidable
weak Passen very good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Inworp. Gąsior met een snelle inworp. Dilqəmov speelt de bal door. Boruciak rent richting de bal. Boruciak draait met de bal, schiet en ... Saenz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - KKS-1966 0:1

3e minuut.
Dilqəmov speelt de bal door. Boruciak is nu in balbezit. Canales legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boruciak raakt geblesseerd tijdens het duel. Dilqəmov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Pajusaar onderschept slim de pass. Pajusaar met een sublieme pass. Dilqəmov met een sublieme pass. Boruciak rent richting de bal. Boruciak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Canales heeft problemen om de bal te vangen. Boruciak met een sublieme pass. Bovini rent richting de bal. Bovini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - KKS-1966 0:2

6e minuut.
Lewis geeft een lange en hoge pass. Gąsior kopt de bal weg. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak schiet op doel. Saenz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - KKS-1966 0:3

8e minuut.
Daar is Boruciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dilqəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilqəmov haalt uit met een fantastische trap. Boruciak probeert de bal aan de voet te houden. Saenz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - KKS-1966 0:4

9e minuut.
Cuéllar met een sublieme pass. Boruciak is nu in balbezit. Dilqəmov met een sublieme pass. Bovini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Cuéllar rent richting de bal. Cuéllar geeft een hoge lob. Boruciak krijgt zijn hoofd ertegen. Urieta onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cuéllar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boruciak krijgt zijn hoofd ertegen. Saenz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - KKS-1966 0:5

13e minuut.
Boruciak kopt de bal weg. Daar is Dilqəmov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dilqəmov met een sublieme pass. Bovini heeft problemen om de bal te vangen. Bovini draait met de bal, schiet en ... Saenz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Cuéllar is nu in balbezit. Cuéllar passt de bal zonder na te denken. Bovini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - KKS-1966 0:6

16e minuut.
Gąsior passt de bal zonder na te denken. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chierico rent richting de bal. Boruciak verovert de bal door een tackle van achteren. Boruciak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Gioitta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Boruciak de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gąsior geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boruciak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - KKS-1966 0:7

21e minuut.
Urieta geeft een hoge lob. Inworp. Cuéllar met de inworp. Bovini controleert de bal met de borst. Bovini draait met de bal, schiet en ... Saenz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Bovini haalt uit met een fantastische trap. Canales onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gąsior geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boruciak krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Dilqəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilqəmov geeft een hoge lob. Urieta kopt de bal weg. Daar is Boruciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruciak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak draait met de bal, schiet en ... Canales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bovini is nu in balbezit. Bovini draait met de bal, schiet en ... Saenz bokst de bal weg.

26e minuut.
Cuéllar geeft een hoge lob. Urieta onderschept slim de pass. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak draait met de bal, schiet en ... Saenz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - KKS-1966 0:8

29e minuut.
Cuéllar met een sublieme pass. Bovini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovini met een sublieme pass. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - KKS-1966 0:9

32e minuut.
Cuéllar rent richting de bal. Bovini is nu in balbezit. Dilqəmov speelt de bal door. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cuéllar passt de bal in één keer door. Pajusaar met een sublieme pass. Gąsior probeert naar een medespeler te passen. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Parejro kopt de bal weg. Cuéllar probeert de bal met de borst te controleren. Cuéllar passt de bal zonder na te denken. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak draait met de bal, schiet en ... Saenz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - KKS-1966 0:10

40e minuut.
Gioitta passt de bal met de wreef. Pajusaar rent richting de bal. Pajusaar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Boruciak de bal. Boruciak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - KKS-1966 0:11

42e minuut.
Dilqəmov verovert de bal door een tackle van achteren. Dilqəmov passt de bal met de wreef. Bovini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - KKS-1966 0:12

43e minuut.
Gąsior kopt de bal weg. Daar is Boruciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruciak geeft een hoge lob. Bovini rent richting de bal. Bovini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - KKS-1966 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Typerzy 90%, KKS-1966 10%.
Typerzy - KKS-1966 0:13

47e minuut.
Cuéllar rent richting de bal. Cuéllar passt de bal met de wreef. Bovini is nu in balbezit. Bovini haalt uit met een fantastische trap. Saenz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - KKS-1966 0:14

48e minuut.
Daar is Przedpełski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przedpełski probeert naar een medespeler te passen. Gąsior probeert naar een medespeler te passen. Boruciak rent richting de bal. Boruciak haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saenz probeert naar een medespeler te passen. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis met een sublieme pass. Boruciak rent richting de bal. Boruciak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Dilqəmov kan de bal niet met de borst controleren. Dilqəmov passt de bal zonder na te denken. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak draait met de bal, schiet en ... Saenz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - KKS-1966 0:15

52e minuut.
Urieta geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dilqəmov de bal onder controle te krijgen. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak draait met de bal, schiet en ... Saenz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - KKS-1966 0:16

53e minuut.
Parejro met een sublieme pass. Przedpełski heeft problemen om de bal te vangen. Boruciak rent richting de bal. Boruciak draait met de bal, schiet en ... Paal!

54e minuut.
Przedpełski passt de bal in één keer door. Daar is Cuéllar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuéllar met een sublieme pass. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak schiet op doel. Saenz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Gąsior is nu in balbezit. Gąsior met een sublieme pass. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak onderschept slim de pass. Boruciak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - KKS-1966 0:17

57e minuut.
Pajusaar speelt de bal door. Gąsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsior passt de bal met de wreef. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cuéllar verovert de bal door een tackle van achteren. Cuéllar probeert naar een medespeler te passen. Dilqəmov met een sublieme pass. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Dilqəmov met een sublieme pass. Chierico rent richting de bal. Boruciak onderschept slim de pass. Boruciak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - KKS-1966 0:18

65e minuut.
Cuéllar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bovini de bal. Urieta rent richting de bal. Bovini verovert de bal door een tackle van achteren. Bovini schiet op doel. Saenz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Canales onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - KKS-1966 0:19

70e minuut.
Majda kopt de bal weg. Bovini heeft problemen om de bal te vangen. Dilqəmov rent richting de bal. Bovini rent richting de bal. Bovini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Bovini verovert de bal door een tackle van achteren. Bovini probeert naar een medespeler te passen. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak draait met de bal, schiet en ... Saenz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - KKS-1966 0:20

75e minuut.
Boruciak is nu in balbezit. Boruciak passt de bal in één keer door. Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovini rent richting de bal. Bovini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dilqəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilqəmov passt de bal zonder na te denken. Bovini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovini schiet op doel. Saenz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - KKS-1966 0:21

78e minuut.
Cuéllar passt de bal zonder na te denken. Gąsior met een sublieme pass. Boruciak is nu in balbezit. Boruciak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - KKS-1966 0:22

80e minuut.
Saenz trapt de bal weg van het doel. Pajusaar kopt de bal weg. Dilqəmov rent richting de bal. Dilqəmov geeft de bal voor. Boruciak springt en kopt de bal. Saenz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Bovini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Typerzy - KKS-1966 0:23

83e minuut.
Boruciak passt de bal zonder na te denken. Canales rent richting de bal. Canales geeft de bal voor. Klungelig pakt Boruciak de bal. Boruciak schiet op doel. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Boruciak rent richting de bal. Gąsior rent richting de bal. Gąsior passt de bal zonder na te denken. Bovini rent richting de bal. Bovini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Canales geeft de bal voor. Inworp. Gąsior met de inworp. Dilqəmov rent richting de bal. Dilqəmov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Typerzy 87%, KKS-1966 13%.
Typerzy - KKS-1966 0:23