Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Jutrzenka Ropica Polska ks danonki
lol2 Tactiek mymu
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 66.8
solide Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Ory passt de bal in één keer door. Bjeloglav probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cruz is nu in balbezit. Cruz geeft de bal voor. Berges springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kuś speelt de bal door. Ory met een snel genomen vrije trap. Berges kopt de bal weg. Sargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargo haalt uit met een fantastische trap. Prałat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu geeft een lange en hoge pass. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz geeft een lange en hoge pass. Berges springt en kopt de bal. Prałat bokst de bal weg.

12e minuut.
Bjeloglav speelt de bal door. van Wissen heeft problemen om de bal te vangen. van Wissen probeert naar een medespeler te passen. Bjeloglav rent richting de bal. Bjeloglav draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cruz met een sublieme pass. van Wissen is nu in balbezit. van Wissen passt de bal met de wreef. Berges rent richting de bal. Berges draait met de bal, schiet en ... Prałat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - ks danonki 0:1

18e minuut.
Bjeloglav probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Wissen is nu in balbezit. van Wissen probeert naar een medespeler te passen. Berges is nu in balbezit. Berges draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kujanpää controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lambot maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sargo kopt de bal weg. Berges heeft problemen om de bal te vangen. Berges haalt uit met een fantastische trap. Prałat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Öztürkeri geeft de bal voor. Made rent richting de bal. Szőnyi verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Szőnyi de bal. Szőnyi haalt uit met een fantastische trap. Pop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
van Wissen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wissen speelt de bal door. Sargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - ks danonki 0:2

43e minuut.
Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa verovert de bal door een tackle van achteren. Krupa passt de bal zonder na te denken. Kujanpää is nu in balbezit. Kujanpää draait met de bal, schiet en ... Pop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jutrzenka Ropica Polska 66%, ks danonki 34%.
LZS Jutrzenka Ropica Polska - ks danonki 0:2

52e minuut.
Lambot bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford begaat een overtreding. Lambot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rujoiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Longari kopt de bal weg. Bjeloglav bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjeloglav haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Day geeft een lange en hoge pass. Kujanpää kopt de bal weg. Crawford rent richting de bal. Crawford geeft een lange en hoge pass. Szőnyi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lambot onderschept slim de pass. Lambot met een sublieme pass. Cruz speelt de bal door. Sargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sargo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cruz probeert naar een medespeler te passen. Sargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjeloglav rent richting de bal. Sargo rent richting de bal. Sargo haalt uit met een fantastische trap. Prałat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Daar is Öztürkeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berges rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Öztürkeri. Öztürkeri krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Kujanpää controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kobel komt het veld opgelopen. Chunyu komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Öztürkeri bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wissen verovert de bal door een tackle van achteren. van Wissen met een sublieme pass. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges haalt uit met een fantastische trap. Prałat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Halker kopt de bal weg. Kobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobel draait met de bal, schiet en ... Prałat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Crawford is nu in balbezit. Lambot onderschept slim de pass. Lambot met een sublieme pass. Kobel is nu in balbezit. Kobel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Crawford is nu in balbezit. Cruz onderschept slim de pass. Cruz speelt de bal door. Berges rent richting de bal. Berges schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jutrzenka Ropica Polska 69%, ks danonki 31%.
LZS Jutrzenka Ropica Polska - ks danonki 0:2