Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:40
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Old Trafford
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 15626
Manchester United Wiara LechaII
spartakus Tactiek Then new 4
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 24
8 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 65.8
solide Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Pogány bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogány met een sublieme pass. Kusz is nu in balbezit. Kusz draait met de bal, schiet en ... Kobeszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Wiara LechaII 0:1

10e minuut.
Zéfiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zéfiro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zsíros met de inworp. Dubourg geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dubourg passt de bal in één keer door. Pogány rent richting de bal. Pogány passt de bal in één keer door. Kusz rent richting de bal. Kusz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Nilă de bal onder controle te krijgen. Pogány is nu in balbezit. Pogány passt de bal zonder na te denken. Kusz is nu in balbezit. Kusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ruiz Díaz kopt de bal weg. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg met een sublieme pass. Kusz rent richting de bal. Kusz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Dubourg passt de bal in één keer door. Pogány is nu in balbezit. Pogány passt de bal met de wreef. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Zsíros de bal onder controle te krijgen. Estevão bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevão geeft een hoge lob. Klungelig pakt Eritreu de bal. Eritreu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Ruiz Díaz de bal. Nilă is nu in balbezit. Met opzet legt Estevão zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Estevão moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Estevão schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

29e minuut.
Pogány is nu in balbezit. Pogány probeert naar een medespeler te passen. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz haalt uit met een fantastische trap. Kobeszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Wiara LechaII 0:2

39e minuut.
Pogány raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kojić komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Inworp. Nilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kojić probeert naar een medespeler te passen. Kusz is nu in balbezit. Kusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Wiara LechaII 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 69%, Wiara LechaII 31%.
Manchester United - Wiara LechaII 0:3

47e minuut.
Zsíros passt de bal zonder na te denken. Nilă is nu in balbezit. Nilă passt de bal met de wreef. Kojić rent richting de bal. Kojić schiet op doel. Kobeszko bokst de bal weg.

52e minuut.
Nilă is nu in balbezit. Nilă geeft een lange en hoge pass. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz schiet op doel. Kobeszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Wiara LechaII 0:4

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szuprytowski komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Daar is Zéfiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusz rent richting de bal. Konietzka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konietzka krijgt een gele kaart. Kusz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

62e minuut.
Daar is Dubourg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubourg passt de bal met de wreef. Cavin heeft problemen om de bal te vangen. Kojić onderschept slim de pass. Kojić haalt uit met een fantastische trap. Kobeszko bokst de bal weg.

71e minuut.
Zsíros passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cavin de bal. Kojić rent richting de bal. Kojić schiet op doel. Kobeszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cigarro kopt de bal weg. Nilă rent richting de bal. Nilă probeert naar een medespeler te passen. Kusz rent richting de bal. Kusz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ruiz Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă passt de bal in één keer door. Kusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Cavin verovert de bal door een tackle van achteren. Liiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubourg begaat een overtreding. Dubourg krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Dubourg speelt de bal door. Zsíros rent richting de bal. Zsíros geeft een hoge lob. Kusz rent richting de bal. Kusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Wiara LechaII 0:5

87e minuut.
Inworp. Nilă met de inworp. Dubourg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubourg geeft een hoge lob. Kusz maakt een snoekduik en kopt de bal. Kobeszko bokst de bal weg.

88e minuut.
Zéfiro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zsíros met een snelle inworp. Dubourg rent richting de bal. Dubourg geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 72%, Wiara LechaII 28%.
Manchester United - Wiara LechaII 0:5