Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Będzin FC Fighters
dejv Tactiek 442wing-1
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
58.3 gemiddelde waardering 62.6
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Gibson kopt de bal weg. Frăţilă met een sublieme pass. Moraru rent richting de bal. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Meczecki geeft een lange en hoge pass. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru passt de bal in één keer door. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Bianco is nu in balbezit. Bianco met een sublieme pass. Pizzato speelt de bal door. Theodorogiannis rent richting de bal. Theodorogiannis schiet op doel. Obregón bokst de bal weg.

13e minuut.
García Argüelles met de inworp. Pizzato is nu in balbezit. Pizzato passt de bal zonder na te denken. Bianco is nu in balbezit. Bianco geeft een lange en hoge pass. Obregón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Theodorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Będzin - FC Fighters 1:0

15e minuut.
Garner passt de bal in één keer door. Frăţilă rent richting de bal. Frăţilă speelt de bal door. Klungelig pakt Moraru de bal. Moraru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Garner speelt de bal door. Meczecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Meczecki passt de bal in één keer door. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru haalt uit met een fantastische trap. Krasnodębski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Frăţilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Frăţilă passt de bal in één keer door. Garner met een sublieme pass. Moraru is nu in balbezit. Moraru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt García Argüelles de bal. García Argüelles speelt de bal door. Buclea verovert de bal door een tackle van achteren. Gibson is nu in balbezit. Gibson haalt uit met een fantastische trap. Obregón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Frăţilă zal de hoekschop nemen. Palz kopt de bal weg. Meczecki speelt de bal door. Daar is Moraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moraru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Będzin 52%, FC Fighters 48%.
Fc Będzin - FC Fighters 1:0

59e minuut.
Kövesfalvi kopt de bal weg. Garner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bernacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Frăţilă speelt de bal door. Garner met een sublieme pass. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Będzin - FC Fighters 1:1

69e minuut.
Buclea passt de bal zonder na te denken. Moraru rent richting de bal. Moraru met een sublieme pass. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki haalt uit met een fantastische trap. Krasnodębski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Frăţilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garner geeft de bal voor. Sullo probeert de bal aan de voet te houden. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Będzin - FC Fighters 1:2

76e minuut.
Daar is Pizzato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner passt de bal in één keer door. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Palz verovert de bal door een tackle van achteren. Moraru is nu in balbezit. Moraru schiet op doel. Krasnodębski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Będzin - FC Fighters 1:3

90e minuut.
Zabokrzycki rent richting de bal. García Argüelles onderschept slim de pass. García Argüelles probeert naar een medespeler te passen. Gibson rent richting de bal. Gibson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Będzin 60%, FC Fighters 40%.
Fc Będzin - FC Fighters 1:3