Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Brzączowice. baroni
ISKRA Tactiek BB
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
50.9 gemiddelde waardering 59.6
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Szalai met een snelle inworp. Pinter rent richting de bal. Pinter geeft een lange en hoge pass. Sielicki maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Brzączowice. - baroni 0:1

4e minuut.
Jaramillo Vásquez rent richting de bal. Jaramillo Vásquez passt de bal in één keer door. Stępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Iskra Brzączowice. - baroni 1:1

9e minuut.
Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damiano. Małyszka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Medica met een snel genomen vrije trap. Jaramillo Vásquez springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Adam kopt de bal weg. Medica speelt de bal door. Stępek rent richting de bal. Stępek draait met de bal, schiet en ... Klárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pinter probeert naar een medespeler te passen. Savuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Savuţă geeft de bal voor. Jaramillo Vásquez is nu in balbezit. Jaramillo Vásquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Gomoliński passt de bal in één keer door. Thunebro onderschept slim de pass. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki schiet op doel. Panter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Brzączowice. - baroni 1:2

29e minuut.
Stępek met een sublieme pass. Medica bereikt de bal nog maar net als eerste. Medica passt de bal zonder na te denken. Małyszka rent richting de bal. Małyszka draait met de bal, schiet en ... Klárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chwiałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Iskra Brzączowice. - baroni 2:2

32e minuut.
Gomoliński rent richting de bal. Gomoliński geeft een lange en hoge pass. Daar is Nikitopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Brzączowice. - baroni 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Brzączowice. 39%, baroni 61%.
Iskra Brzączowice. - baroni 2:3

46e minuut.
Witczak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Medica rent richting de bal. Medica passt de bal in één keer door. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka haalt uit met een fantastische trap. Klárik probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Matamoros maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Małyszka kopt de bal weg. Stępek is nu in balbezit. Stępek geeft de bal voor. Wielebny heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Herrera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stępek met de inworp. Medica geeft een lange en hoge pass. Jaramillo Vásquez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Iskra Brzączowice. - baroni 3:3

64e minuut.
Matamoros verovert de bal door een tackle van achteren. Matamoros probeert naar een medespeler te passen. Savuţă probeert naar een medespeler te passen. Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Inworp. Boldurescu komt het veld opgelopen. Toporek komt het veld opgelopen. Lin komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Gomoliński met een sublieme pass. Matamoros rent richting de bal. Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Lin haalt uit met een fantastische trap. Panter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Brzączowice. - baroni 3:4

80e minuut.
Matamoros maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wielebny heeft problemen om de bal te vangen. Jaramillo Vásquez rent richting de bal. Jaramillo Vásquez haalt uit met een fantastische trap. Klárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

82e minuut.
Witczak kopt de bal weg. Savuţă geeft de bal voor. Adam kopt de bal weg. Jaramillo Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Vásquez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Thunebro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomoliński met een sublieme pass. Lin rent richting de bal. Lin draait met de bal, schiet en ... Panter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Brzączowice. - baroni 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Brzączowice. 42%, baroni 58%.
Iskra Brzączowice. - baroni 3:5