Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Rydzyniak Rydzyna FC Frugo
bezpieczne 2 Tactiek moja 4
55% Balbezit 45%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 64
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 56.7
good Schieten formidable
good Passen formidable
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Sotirchos rent richting de bal. Sotirchos passt de bal in één keer door. Duvančić probeert naar een medespeler te passen. Sukiasyan rent richting de bal. Sukiasyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Troska rent richting de bal. Sotirchos verovert de bal door een tackle van achteren. Sotirchos probeert naar een medespeler te passen. Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:1

5e minuut.
Daar is Hassa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Masztak zal de hoekschop nemen. Sukiasyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Nebot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:2

8e minuut.
García Viveros rent richting de bal. García Viveros geeft een hoge lob. Dikov kopt de bal weg. Sukiasyan is nu in balbezit. Sukiasyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:3

10e minuut.
Masztak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Duvančić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duvančić met een sublieme pass. Masztak rent richting de bal. Masztak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nebot trapt de bal weg van het doel. Troska kopt de bal weg. Dikov controleert de bal met de borst. Dikov haalt uit met een fantastische trap. Nebot bokst de bal weg.

13e minuut.
Sotirchos is nu in balbezit. Sotirchos speelt de bal door. Sukiasyan is nu in balbezit. Sukiasyan draait met de bal, schiet en ... Nebot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:4

14e minuut.
Aagård met een sublieme pass. Duvančić is nu in balbezit. Duvančić met een sublieme pass. Daar is Dikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dikov is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Masztak rent richting de bal. Masztak speelt de bal door. Lamparter met een sublieme pass. Sukiasyan is nu in balbezit. Sukiasyan haalt uit met een fantastische trap. Nebot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duvančić rent richting de bal. Duvančić draait met de bal, schiet en ... Paal! Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:5

22e minuut.
Sotirchos kopt de bal weg. Dikov heeft problemen om de bal te vangen. Dikov met een sublieme pass. Sukiasyan rent richting de bal. Sukiasyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Masztak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sotirchos rent richting de bal. Sotirchos probeert naar een medespeler te passen. Sukiasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukiasyan draait met de bal, schiet en ... Nebot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Sotirchos met een sublieme pass. Duvančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvančić speelt de bal door. Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov haalt uit met een fantastische trap. Nebot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Grecu geeft de bal voor. Sotirchos rent richting de bal. Sotirchos speelt de bal door. Daar is Sukiasyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukiasyan draait met de bal, schiet en ... Nebot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:6

28e minuut.
Dikov speelt de bal door. Duvančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvančić passt de bal zonder na te denken. Sukiasyan rent richting de bal. Sukiasyan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:7

31e minuut.
Sotirchos speelt de bal door. Duvančić is nu in balbezit. Sukiasyan rent richting de bal. Sukiasyan schiet op doel. Nebot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:8

32e minuut.
Debický passt de bal zonder na te denken. Duvančić is nu in balbezit. Duvančić probeert naar een medespeler te passen. Sukiasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukiasyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Sukiasyan rent richting de bal. Sukiasyan probeert naar een medespeler te passen. Masztak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:9

37e minuut.
Sotirchos is nu in balbezit. Masztak rent richting de bal. Masztak speelt de bal door. Sukiasyan heeft problemen om de bal te vangen. Sukiasyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duvančić rent richting de bal. Duvančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:10

39e minuut.
Masztak onderschept slim de pass. Masztak met een sublieme pass. Sukiasyan rent richting de bal. Sukiasyan haalt uit met een fantastische trap. Nebot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:11

41e minuut.
Masztak probeert de bal met de borst te controleren. Masztak met een sublieme pass. Sukiasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukiasyan haalt uit met een fantastische trap. Nebot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:12

43e minuut.
Dikov haalt uit met een fantastische trap. Nebot speelt de bal door. Troska kopt de bal weg. Sukiasyan is nu in balbezit. Sukiasyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masztak met een snelle inworp. Sotirchos probeert naar een medespeler te passen. Dikov is nu in balbezit. Dikov haalt uit met een fantastische trap. Nebot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sukiasyan is nu in balbezit. Sukiasyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rydzyniak Rydzyna 91%, FC Frugo 9%.
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:13

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masztak met een snelle inworp. Sotirchos met een sublieme pass. Sukiasyan rent richting de bal. Sukiasyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duvančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvančić schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masztak met een snelle inworp. Sotirchos speelt de bal door. Sukiasyan rent richting de bal. Sukiasyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:14

49e minuut.
Klungelig pakt Lamparter de bal. Lamparter speelt de bal door. Sukiasyan heeft problemen om de bal te vangen. Sukiasyan haalt uit met een fantastische trap. Nebot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:15

50e minuut.
Dikov rent richting de bal. Dikov passt de bal in één keer door. Sukiasyan rent richting de bal. Sukiasyan draait met de bal, schiet en ... Nebot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:16

52e minuut.
Dikov passt de bal met de wreef. Duvančić heeft problemen om de bal te vangen. Duvančić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lamparter de bal. Lamparter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Troska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sukiasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukiasyan schiet op doel. Nebot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:17

56e minuut.
Sotirchos heeft problemen om de bal te vangen. Sotirchos probeert naar een medespeler te passen. Sukiasyan rent richting de bal. Sukiasyan schiet op doel. Nebot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:18

58e minuut.
Masztak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sotirchos met een sublieme pass. Dikov is nu in balbezit. Dikov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duvančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvančić probeert naar een medespeler te passen. Sukiasyan is nu in balbezit. Sukiasyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Basarabeanu de bal. Cebrián verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Masztak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Sukiasyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sukiasyan rent richting de bal. Sukiasyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sotirchos probeert naar een medespeler te passen. Lamparter controleert de bal met de borst. Lamparter passt de bal met de wreef. Sukiasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukiasyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Nebot met een sublieme pass. Lamparter kopt de bal weg. Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:19

65e minuut.
Troska rent richting de bal. Sotirchos verovert de bal door een tackle van achteren. Sotirchos probeert naar een medespeler te passen. Sukiasyan heeft problemen om de bal te vangen. Sukiasyan haalt uit met een fantastische trap. Nebot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Duvančić de bal. Duvančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:20

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masztak met de inworp. Sotirchos met een sublieme pass. Sukiasyan is nu in balbezit. Sukiasyan draait met de bal, schiet en ... Nebot bokst de bal weg.

68e minuut.
Inworp. Masztak met de inworp. Sotirchos met een sublieme pass. Sukiasyan is nu in balbezit. Sukiasyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:21

69e minuut.
Sotirchos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotirchos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dikov de bal. Dikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:22

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masztak met een snelle inworp. Sotirchos probeert naar een medespeler te passen. Sukiasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukiasyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:23

72e minuut.
Masztak met de inworp. Sotirchos met een sublieme pass. Sukiasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukiasyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:24

72e minuut.
Szweda probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masztak met de inworp. Dikov heeft problemen om de bal te vangen. Dikov haalt uit met een fantastische trap. Nebot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Sotirchos speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Lamparter de bal onder controle te krijgen. Sukiasyan is nu in balbezit. Sukiasyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:25

76e minuut.
Sotirchos met een sublieme pass. Lamparter met een sublieme pass. Sukiasyan is nu in balbezit. Sukiasyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:26

79e minuut.
Lamparter passt de bal zonder na te denken. Sukiasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvančić met een sublieme pass. Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:27

80e minuut.
Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov passt de bal met de wreef. Sukiasyan rent richting de bal. Sukiasyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:28

82e minuut.
Basarabeanu geeft een lange en hoge pass. Sotirchos kopt de bal weg. Dikov is nu in balbezit. Dikov schiet op doel. Nebot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:29

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masztak met de inworp. Dikov probeert naar een medespeler te passen. Sukiasyan is nu in balbezit. Sukiasyan schiet op doel. Nebot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Lamparter verovert de bal door een tackle van achteren. Lamparter probeert naar een medespeler te passen. Dikov rent richting de bal. Dikov haalt uit met een fantastische trap. Nebot probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:30

87e minuut.
Duvančić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sotirchos speelt de bal door. Dikov is nu in balbezit. Dikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:31

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Masztak neemt de hoekschop. Sukiasyan kan de bal niet met de borst controleren. Duvančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvančić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rydzyniak Rydzyna 97%, FC Frugo 3%.
RKS Rydzyniak Rydzyna - FC Frugo 0:31