Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rewelacja_Sezonu Wilki Morskie
Jacek1 Tactiek DoWiatruRufą
49% Balbezit 51%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
56.8 gemiddelde waardering 65.4
very good Schieten outstanding
good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Salas Baños geeft een lange en hoge pass. Zarzuelo rent richting de bal. Rus verovert de bal door een tackle van achteren. Mairata Gual bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairata Gual geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mairata Gual bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzuelo verovert de bal door een tackle van achteren. Leprince onderschept slim de pass. Leprince geeft een hoge lob. Ponce springt en kopt de bal. Maksić bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mairata Gual is nu in balbezit. Mairata Gual passt de bal met de wreef. Cârstea speelt de bal door. Lung is nu in balbezit. Lung draait met de bal, schiet en ... Maksić bokst de bal weg. Ponce is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Chojniak onderschept slim de pass. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea geeft een hoge lob. Ponce is nu in balbezit. Ponce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rewelacja_Sezonu - Wilki Morskie 0:1

25e minuut.
Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus rent richting de bal. Zarzuelo onderschept slim de pass. Zarzuelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rewelacja_Sezonu - Wilki Morskie 1:1

31e minuut.
Zająkała geeft de bal voor. Ponce is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Podgórniak. Podgórniak krijgt een gele kaart. Ponce raakt geblesseerd tijdens het duel. Dřevíkovský komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Podgórniak geeft een lange en hoge pass. Zarzuelo controleert de bal met de borst. Mairata Gual met een sublieme pass. Leprince geeft een lange en hoge pass. Lung krijgt zijn hoofd ertegen. Maksić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Bonk is nu in balbezit. Bonk passt de bal in één keer door. Leprince geeft een hoge lob. Lung is nu in balbezit. Lung draait met de bal, schiet en ... Maksić bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rewelacja_Sezonu - Wilki Morskie 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rewelacja_Sezonu 79%, Wilki Morskie 21%.
Rewelacja_Sezonu - Wilki Morskie 1:2

56e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Lung is nu in balbezit. Lung schiet op doel. Maksić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Dřevíkovský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dřevíkovský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Hudhayfah rent richting de bal. Hudhayfah passt de bal in één keer door. Lung is nu in balbezit. Lung schiet op doel. Maksić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

68e minuut.
Mairata Gual bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairata Gual passt de bal in één keer door. Hudhayfah met een sublieme pass. Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung haalt uit met een fantastische trap. Maksić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ponce rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hudhayfah geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chojniak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rewelacja_Sezonu - Wilki Morskie 1:3

70e minuut.
Chojniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zająkała kopt de bal weg. Dřevíkovský speelt de bal door. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Żurkiewicz is nu in balbezit. Dřevíkovský onderschept slim de pass. Dřevíkovský met een sublieme pass. Ponce is nu in balbezit. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Helmes rent richting de bal. Leprince onderschept slim de pass. Leprince geeft een hoge lob. Chojniak is nu in balbezit. Chojniak draait met de bal, schiet en ... Maksić bokst de bal weg.

76e minuut.
Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuk geeft een hoge lob. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzuelo verovert de bal door een tackle van achteren. Zarzuelo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Rus onderschept slim de pass. Corvers geeft een hoge lob. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz geeft een hoge lob. Kościuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rewelacja_Sezonu 70%, Wilki Morskie 30%.
Rewelacja_Sezonu - Wilki Morskie 1:3