Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grajcie na Lisa StarStarachowice
suskie Tactiek 532b
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 59.7
goed Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Daar is Rácz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaduń geeft de bal voor. Pałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Floricioiu onderschept slim de pass. Floricioiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Osmochescu rent richting de bal. Prusak rent richting de bal. Sutinen is nu in balbezit. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... Kolbász probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Rácz is nu in balbezit. Pałkowski rent richting de bal. Floricioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Floricioiu schiet op doel. Richardsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajcie na Lisa - StarStarachowice 0:1

13e minuut.
Floricioiu rent richting de bal. Borycki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Floricioiu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Buncol neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Richardsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pucek met een sublieme pass. Floricioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Floricioiu geeft de bal voor. Rácz rent richting de bal. Rácz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Biaduń kopt de bal weg. Bentes probeert de bal met de borst te controleren. Bentes passt de bal met de wreef. Rácz is nu in balbezit. Rácz schiet op doel. Richardsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Borycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floricioiu is nu in balbezit. Floricioiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pucek geeft een hoge lob. Richardsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Floricioiu heeft problemen om de bal te vangen. Rácz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajcie na Lisa - StarStarachowice 0:2

22e minuut.
Mutryn probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Floricioiu de bal. Floricioiu passt de bal met de wreef. Rácz is nu in balbezit. Rácz schiet op doel. Richardsson bokst de bal weg.

25e minuut.
Pucek is nu in balbezit. Pucek geeft een lange en hoge pass. Borycki heeft problemen om de bal te vangen. Floricioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Floricioiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rácz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Zakwas rent richting de bal. Zakwas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bochowicz de bal. Rácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rácz haalt uit met een fantastische trap. Richardsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Biaduń zal de hoekschop nemen. Rácz springt en kopt de bal. Richardsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Rácz schiet op doel. Bochowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kopa is nu in balbezit. Biaduń verovert de bal door een tackle van achteren. Biaduń geeft een lange en hoge pass. Richardsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Sutinen speelt de bal door. Kopa heeft problemen om de bal te vangen. Kopa geeft een hoge lob. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap. Kolbász probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grajcie na Lisa 76%, StarStarachowice 24%.
Grajcie na Lisa - StarStarachowice 0:2

51e minuut.
Janoszka speelt de bal door. Borycki is nu in balbezit. Borycki passt de bal zonder na te denken. Rácz is nu in balbezit. Rácz schiet op doel. Richardsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Floricioiu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Buncol geeft de bal voor. Rácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Floricioiu rent richting de bal. Floricioiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pucek is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pucek zal de hoekschop nemen. Floricioiu geeft de bal voor. Bochowicz heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rácz probeert naar een medespeler te passen. Pucek heeft problemen om de bal te vangen. Pucek met een sublieme pass. Floricioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Floricioiu schiet op doel. Richardsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Daar is Pucek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pucek geeft een lange en hoge pass. Rácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rácz draait met de bal, schiet en ... Richardsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajcie na Lisa - StarStarachowice 0:3

65e minuut.
Biaduń met een sublieme pass. Daar is Pucek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pucek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rácz de bal. Rácz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Janoszka met een sublieme pass. Aureli rent richting de bal. Aureli geeft een hoge lob. Rácz is nu in balbezit. Rácz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Borycki rent richting de bal. Floricioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Floricioiu passt de bal met de wreef. Rácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rácz haalt uit met een fantastische trap. Richardsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Klungelig pakt Buncol de bal. Buncol passt de bal in één keer door. Rácz rent richting de bal. Rácz schiet op doel. Richardsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajcie na Lisa - StarStarachowice 0:4

78e minuut.
Pucek is nu in balbezit. Pucek geeft een hoge lob. Floricioiu is nu in balbezit. Rácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rácz haalt uit met een fantastische trap. Richardsson bokst de bal weg.

86e minuut.
Buncol speelt de bal door. Pucek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucek passt de bal met de wreef. Floricioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Floricioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajcie na Lisa - StarStarachowice 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grajcie na Lisa 81%, StarStarachowice 19%.
Grajcie na Lisa - StarStarachowice 0:5