Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gdovia KS Skorpion Gdańsk
piechu6 Tactiek Scorpio
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 56.1
solid Schieten very good
excellent Passen good
very good Verdedigen excellent


20e minuut.
Klungelig pakt Andreescu de bal. Andreescu geeft de bal voor. Luzon rent richting de bal. Madziar is nu in balbezit. Luzon onderschept slim de pass. Haspolatkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luzon rent richting de bal. Luzon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - Skorpion Gdańsk 1:0

21e minuut.
Dell`Aia met een sublieme pass. Próchniak is nu in balbezit. Radić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Radić krijgt een gele kaart. Próchniak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rueda neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Olejok rent richting de bal. Olejok geeft de bal voor. Benítez is nu in balbezit. Benítez passt de bal in één keer door. Türköne bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Türköne bereikt de bal nog maar net als eerste. Türköne schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Calangiu speelt de bal door. Benítez is nu in balbezit. Dell`Aia begaat een overtreding. Dell`Aia krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Daar is Marozsán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krużycki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kołomański. Kołomański krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Kutschinski onderschept slim de pass. Kutschinski met een sublieme pass. Rueda rent richting de bal. Rueda haalt uit met een fantastische trap. Pudel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gdovia KS - Skorpion Gdańsk 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdovia KS 58%, Skorpion Gdańsk 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gdovia KS - Skorpion Gdańsk 1:1

46e minuut.
Ochetan komt het veld opgelopen. Kuliga komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Dell`Aia passt de bal in één keer door. Próchniak is nu in balbezit. Castiñeiras rent richting de bal. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - Skorpion Gdańsk 1:2

49e minuut.
Benítez rent richting de bal. Benítez passt de bal in één keer door. Luzon is nu in balbezit. Kołomański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Olejok geeft een lange en hoge pass. Türköne controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. McGlashan neemt vlug de vrije trap. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuliga bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Marozsán verovert de bal door een tackle van achteren. Marozsán geeft een lange en hoge pass. Gałek kopt de bal weg. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - Skorpion Gdańsk 1:3

83e minuut.
Calangiu rent richting de bal. Calangiu geeft een lange en hoge pass. Madziar kopt de bal weg. Marozsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Marozsán geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
McGlashan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ochetan kopt de bal weg. Daar is Castiñeiras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castiñeiras geeft de bal voor. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdovia KS - Skorpion Gdańsk 1:4

90e minuut.
Luzon geeft een hoge lob. Olejok rent richting de bal. Olejok passt de bal in één keer door. Kołomański rent richting de bal. Kołomański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdovia KS 61%, Skorpion Gdańsk 39%.
Gdovia KS - Skorpion Gdańsk 1:4