Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:41
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Mantis Park
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 36658
Gdyńskie Lwy GB Packers
WINGS Tactiek CZTERYtrzyTRZY
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 67.3
solide Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Raat speelt de bal door. Pieczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bądos is nu in balbezit. Bądos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńskie Lwy - GB Packers 0:1

12e minuut.
Kuraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraev geeft de bal voor. Rasche is nu in balbezit. Pieczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Gualdino geeft de bal voor. Inworp. Clements met een snelle inworp. Raat geeft een lange en hoge pass. Bądos krijgt zijn hoofd ertegen. Medgyesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
van Basten onderschept slim de pass. Vilar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Basten is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Owsiany zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bądos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńskie Lwy - GB Packers 0:2

19e minuut.
Randa geeft een hoge lob. Daar is Bądos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bądos probeert naar een medespeler te passen. Pieczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Clements passt de bal zonder na te denken. Raat is nu in balbezit. Raat speelt de bal door. Pieczkowski rent richting de bal. Pieczkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Owsiany met een sublieme pass. Raat is nu in balbezit. Raat passt de bal in één keer door. Bądos rent richting de bal. Bądos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Randa geeft een lange en hoge pass. Bądos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bądos geeft de bal voor. Pieczkowski is nu in balbezit. Pieczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńskie Lwy - GB Packers 0:3

26e minuut.
Klungelig pakt Randa de bal. Owsiany bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsiany geeft de bal voor. Rasche bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasche haalt uit met een fantastische trap. Medgyesi bokst de bal weg. Bądos rent richting de bal. Bądos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńskie Lwy - GB Packers 0:4

28e minuut.
Bieliński rent richting de bal. Raat begaat een overtreding. Bieliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vilar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kuraev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Owsiany probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Clements de bal. Clements met een sublieme pass. Rasche is nu in balbezit. Rasche geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Medgyesi trapt de bal weg van het doel. Raat bereikt de bal nog maar net als eerste. Raat passt de bal in één keer door. Pieczkowski rent richting de bal. Pieczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Clements is nu in balbezit. Gualdino rent richting de bal. Clements onderschept slim de pass. Clements geeft een lange en hoge pass. Rasche springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Owsiany passt de bal met de wreef. Daar is Pieczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khallali is nu in balbezit. Pieczkowski onderschept slim de pass. Pieczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńskie Lwy 75%, GB Packers 25%.
Gdyńskie Lwy - GB Packers 0:4

46e minuut.
Golles komt het veld opgelopen. Topka komt het veld opgelopen. Menkauskas komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kuraev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Menkauskas kopt de bal weg. Gardner kan de bal niet met de borst controleren. Rasche rent richting de bal. Rasche haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Raat passt de bal zonder na te denken. Gualdino verovert de bal door een tackle van achteren. Clements bereikt de bal nog maar net als eerste. Clements geeft een hoge lob. Rasche krijgt zijn hoofd ertegen. Medgyesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Klungelig pakt Clements de bal. Clements passt de bal in één keer door. Raat rent richting de bal. Raat geeft de bal voor. Rasche krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Medgyesi speelt de bal door. van Basten probeert de bal met de borst te controleren. van Basten passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rasche de bal. Rasche haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hawksbey komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Khallali is nu in balbezit. Golles onderschept slim de pass. Clements geeft de bal voor. Rasche bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasche schiet op doel. Medgyesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gualdino geeft een hoge lob. Kuraev probeert de bal met de borst te controleren. Alfirović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alfirović krijgt een gele kaart. Kuraev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kuraev kan niet meer verder spelen. Nejman komt het veld opgelopen.

77e minuut.
van Basten passt de bal met de wreef. Raat rent richting de bal. Raat passt de bal met de wreef. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka haalt uit met een fantastische trap. Medgyesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Topka is nu in balbezit. Menkauskas is nu in balbezit. Danileicu verovert de bal door een tackle van achteren. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Clements speelt de bal door. Golles bereikt de bal nog maar net als eerste. Golles geeft een hoge lob. Rasche rent richting de bal. Rasche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńskie Lwy - GB Packers 0:5

86e minuut.
Vilar geeft een hoge lob. Alfirović is nu in balbezit. Alfirović speelt de bal door. Matuszyński is nu in balbezit. Matuszyński schiet op doel. Radchenko bokst de bal weg.

89e minuut.
Danileicu geeft de bal voor. Matuszyński controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Golles maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rasche bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasche draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Clements bereikt de bal nog maar net als eerste. Clements geeft de bal voor. Klungelig pakt Danileicu de bal. Menkauskas rent richting de bal. Menkauskas schiet op doel. Medgyesi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńskie Lwy 71%, GB Packers 29%.
Gdyńskie Lwy - GB Packers 0:5