Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Raba ::: Viking Football Club :::
352.N Tactiek ARMANI GO
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
0 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 14
46.9 gemiddelde waardering 60.9
matig Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Kokoschka speelt de bal door. Seniuk rent richting de bal. Seniuk geeft een hoge lob. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Raba - ::: Viking Football Club ::: 0:1

4e minuut.
Palatyan onderschept slim de pass. Palatyan speelt de bal door. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga schiet op doel. Vujačić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Raba - ::: Viking Football Club ::: 0:2

9e minuut.
Kokoschka kopt de bal weg. Lass speelt de bal door. Grzebinoga is nu in balbezit. Grzebinoga draait met de bal, schiet en ... Vujačić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Bolluk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Özkafa komt het veld opgelopen. MacHarold met een snelle inworp. Palatyan is nu in balbezit. Palatyan geeft een lange en hoge pass. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Seniuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Nhật Nam de bal. Simães is nu in balbezit. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Simães onderschept slim de pass. Simães passt de bal met de wreef. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga draait met de bal, schiet en ... Burchacki probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Palatyan is nu in balbezit. Palatyan passt de bal met de wreef. Grzebinoga probeert naar een medespeler te passen. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Parushev de bal. Grzebinoga speelt de bal door. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk geeft een lange en hoge pass. Simães maakt een snoekduik en kopt de bal. Vujačić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Raba 60%, ::: Viking Football Club ::: 40%.
TS Raba - ::: Viking Football Club ::: 0:2

53e minuut.
Burchacki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Louvaris kopt de bal weg. Palatyan rent richting de bal. Palatyan geeft de bal voor. Simães maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Doeltrap. Makay komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Klungelig pakt Simães de bal. Burchacki onderschept slim de pass. Burchacki met een sublieme pass. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga schiet op doel. Vujačić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Lixandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolhion onderschept slim de pass. Rolhion passt de bal zonder na te denken. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Raba - ::: Viking Football Club ::: 0:3

67e minuut.
Simães heeft problemen om de bal te vangen. Burchacki is nu in balbezit. Simães onderschept slim de pass. Simães draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Raba - ::: Viking Football Club ::: 0:4

68e minuut.
Codrescu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stoian komt het veld opgelopen. Gręda komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kokoschka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokoschka geeft een lange en hoge pass. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Raba 51%, ::: Viking Football Club ::: 49%.
TS Raba - ::: Viking Football Club ::: 0:4