Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC King Łódź Green Team KSG
Podstawowa Tactiek Turbo-MIAZGA
58% Balbezit 42%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 61.8
solide Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


9e minuut.
Palmiotto kopt de bal weg. Mazgaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz verovert de bal door een tackle van achteren. Dziwisz draait met de bal, schiet en ... Parada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Green Team KSG 0:1

14e minuut.
Czaplewski is nu in balbezit. Rodríguez Abad onderschept slim de pass. Sesan geeft een lange en hoge pass. Dziwisz controleert de bal met de borst. Dziwisz schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Luther rent richting de bal. Luther passt de bal in één keer door. Dembski rent richting de bal. Dembski geeft de bal voor. Mojzesowicz springt en kopt de bal. Läderach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Klungelig pakt Mojzesowicz de bal. Nowik is nu in balbezit. Nowik geeft een hoge lob. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Rolnik met een sublieme pass. Moisescu rent richting de bal. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap. Parada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Green Team KSG 0:2

42e minuut.
Rolnik geeft een hoge lob. Daar is Luther, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolnik probeert naar een medespeler te passen. Palmiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Misiewski rent richting de bal. Misiewski geeft de bal voor. Dembski probeert naar een medespeler te passen. Palmiotto is nu in balbezit. Palmiotto schiet op doel. Parada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC King Łódź 58%, Green Team KSG 42%.
FC King Łódź - Green Team KSG 0:2

46e minuut.
Dziwisz heeft problemen om de bal te vangen. Dziwisz probeert naar een medespeler te passen. Rolnik speelt de bal door. Palmiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotto draait met de bal, schiet en ... Parada bokst de bal weg.

51e minuut.
Molkowski is nu in balbezit. Molkowski geeft de bal voor. Dziwisz kopt de bal weg. Palmiotto is nu in balbezit. Palmiotto draait met de bal, schiet en ... Parada bokst de bal weg.

52e minuut.
Rolnik met een snelle inworp. Palmiotto probeert de bal met de borst te controleren. Luther legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Palmiotto raakt geblesseerd tijdens het duel. Dziwisz neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dziwisz is nu in balbezit. Dziwisz draait met de bal, schiet en ... Parada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Green Team KSG 0:3

56e minuut.
Sesan rent richting de bal. Sesan geeft een hoge lob. Inworp. Pachés met de inworp. Luther geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Läderach probeert wanhopig de bal te grijpen. Mojzesowicz kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Green Team KSG 1:3

63e minuut.
Sesan heeft problemen om de bal te vangen. Pachés is nu in balbezit. Rolnik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pachés is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mojzesowicz neemt de penalty, wat een uithaal! Läderach bokst de bal weg.

68e minuut.
Herreño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dembski rent richting de bal. Dembski geeft een hoge lob. Mojzesowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Läderach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Green Team KSG 2:3

76e minuut.
Herreño speelt de bal door. Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonet krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Pachés kopt de bal weg. Daar is Nowik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mojzesowicz. Mojzesowicz krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Vuslat is nu in balbezit. Kukulski onderschept slim de pass. Kukulski passt de bal in één keer door. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz draait met de bal, schiet en ... Parada bokst de bal weg.

89e minuut.
Žiga controleert de bal met de borst. Dziwisz rent richting de bal. Moisescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC King Łódź 56%, Green Team KSG 44%.
FC King Łódź - Green Team KSG 2:3