Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Śliwa Bergman Hindenburg
Własna 4-4-2v1 Tactiek bergman
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
46.7 gemiddelde waardering 65.2
good Schieten outstanding
adequate Passen very good
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Lascarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascarez passt de bal zonder na te denken. Ðogo rent richting de bal. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. Vittorini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Śliwa - Bergman Hindenburg 0:1

5e minuut.
Lascarez geeft een lange en hoge pass. Ðogo heeft problemen om de bal te vangen. Veli rent richting de bal. Ðogo onderschept slim de pass. Ðogo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Reijne kopt de bal weg. Vittorini speelt de bal door. Oikarainen kopt de bal weg. Reijne is nu in balbezit. Reijne haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reijne is nu in balbezit. Reijne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Śliwa - Bergman Hindenburg 0:2

14e minuut.
Hruška met de inworp. Fierbânţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierbânţeanu passt de bal zonder na te denken. Ðogo rent richting de bal. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Perez Marin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Veli de bal. Csörgő is nu in balbezit. Reijne is nu in balbezit. Reijne haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Perez Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Marin geeft een hoge lob. Lascarez kopt de bal weg. Ðogo rent richting de bal. Ðogo draait met de bal, schiet en ... Vittorini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Csörgő draait met de bal, schiet en ... Vittorini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

22e minuut.
Perez Marin met een sublieme pass. Fierbânţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierbânţeanu passt de bal zonder na te denken. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo geeft de bal voor. Vittorini bokst de bal weg.

23e minuut.
Hruška kopt de bal weg. Csörgő is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tucki. Csörgő raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fierbânţeanu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ðogo is nu in balbezit. Rodzik verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lascarez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ðogo krijgt zijn hoofd ertegen. Vittorini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Veli kopt de bal weg. Tucki rent richting de bal. Reijne verovert de bal door een tackle van achteren. Reijne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Śliwa - Bergman Hindenburg 0:3

33e minuut.
Ðogo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kyuranov de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hruška geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ðogo springt en kopt de bal. Vittorini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Rodzik geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lascarez zal de hoekschop nemen. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Oikarainen geeft de bal voor. Socha probeert de bal aan de voet te houden. Lascarez is nu in balbezit. Lascarez geeft de bal voor. Csörgő maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Śliwa - Bergman Hindenburg 0:4

36e minuut.
Fierbânţeanu rent richting de bal. Fierbânţeanu passt de bal zonder na te denken. Csörgő is nu in balbezit. Csörgő haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Śliwa - Bergman Hindenburg 0:5

38e minuut.
Reijne kopt de bal weg. Csörgő probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kyuranov met een sublieme pass. Csörgő is nu in balbezit. Csörgő schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Přednosta is nu in balbezit. Tùng Lâm is nu in balbezit. Tùng Lâm probeert naar een medespeler te passen. Gabbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabbio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śliwa 77%, Bergman Hindenburg 23%.
Śliwa - Bergman Hindenburg 0:5

46e minuut.
Hruška verovert de bal door een tackle van achteren. Hruška speelt de bal door. Ðogo rent richting de bal. Ðogo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Fierbânţeanu speelt de bal door. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Veli rent richting de bal. Ðogo onderschept slim de pass. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Fierbânţeanu met een sublieme pass. Hruška bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruška passt de bal zonder na te denken. Reijne rent richting de bal. Reijne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Perez Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Perez Marin passt de bal met de wreef. Fierbânţeanu probeert naar een medespeler te passen. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo draait met de bal, schiet en ... Vittorini bokst de bal weg. Rodzik heeft problemen om de bal te vangen. Csörgő rent richting de bal. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. Veli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vittorini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Klungelig pakt Veli de bal. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo geeft de bal voor. Reijne rent richting de bal. Reijne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Hruška speelt de bal door. Fierbânţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierbânţeanu passt de bal met de wreef. Csörgő is nu in balbezit. Csörgő haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Fierbânţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierbânţeanu geeft een lange en hoge pass. Ðogo kopt de bal weg. Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Csörgő draait met de bal, schiet en ... Vittorini bokst de bal weg.

61e minuut.
Fierbânţeanu is nu in balbezit. Fierbânţeanu geeft een lange en hoge pass. Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Csörgő schiet op doel. Vittorini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Śliwa - Bergman Hindenburg 0:6

66e minuut.
Kowalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalewski geeft een hoge lob. Csörgő is nu in balbezit. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Oikarainen verovert de bal door een tackle van achteren. Oikarainen probeert naar een medespeler te passen. Hruška probeert naar een medespeler te passen. Reijne is nu in balbezit. Reijne schiet op doel. Vittorini bokst de bal weg.

74e minuut.
Hruška bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruška passt de bal in één keer door. Reijne is nu in balbezit. Reijne schiet op doel. Vittorini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Śliwa - Bergman Hindenburg 0:7

76e minuut.
Rodzik kopt de bal weg. Lascarez speelt de bal door. Klungelig pakt Rodzik de bal. Ðogo rent richting de bal. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. Vittorini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Daar is Csörgő, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo draait met de bal, schiet en ... Vittorini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Reijne rent richting de bal. Reijne geeft een lange en hoge pass. Csörgő is nu in balbezit. Csörgő draait met de bal, schiet en ... Vittorini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Śliwa - Bergman Hindenburg 0:8

85e minuut.
Fierbânţeanu met een sublieme pass. Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Csörgő passt de bal zonder na te denken. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Veli rent richting de bal. Fierbânţeanu onderschept slim de pass. Fierbânţeanu passt de bal met de wreef. Csörgő rent richting de bal. Csörgő draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Perez Marin de bal. Chałbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałbiński passt de bal in één keer door. Reijne bereikt de bal nog maar net als eerste. Reijne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śliwa 76%, Bergman Hindenburg 24%.
Śliwa - Bergman Hindenburg 0:8